Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään kesällä 2019 uutena ostettu Michael Korsin laukku, aitoa nahkaa. Mukaan tulevat dustbag + tuotelaput ja hoitolaput. Savuton koiratalous.

Laukku on sisäpuolelta siisti ja kaikki tikkaukset, vetoketjut ja lukot ovat ehjiä ja toimivat. MK-lukossa ja ylhäällä olevissa kahdessa "ketjun kiinnitysmetallissa" on naarmuja.

Ulkopuolella edessä on käsidesin jäljiltä syntynyt n. 5 cm pitkä kirkas tahra, jonka yläpäässä on , joka näkyy erityisesti valoa vasten. Olen yrittänyt pelastaa tähän nahan hoitoaineella, mutta en ole saanut sitä täysin katoamaan. Netistä löytyy myös ohjeita, miten tämä voisi poistaa, mutta en ole uskaltanut kokeilla, jos tämä vaikuttaa nahan väriin.

Laukkua en ole kuukausiin käyttänyt ja olen säilyttänyt olkahihnaa laukun sisällä rullalla. Olkahihnan pinnassa on ryppyjä enkä osaa sanoa, lähtevätkö/silenevät nämä käytössä vai ovat siinä jäädäkseen.

Yllä mainituissa syistä (käsidesitahra + ryppyinen olkahihna) sanon laukun kunnoksi tyydyttävän.

Style 30T7GOXL7L
Color: Admiral
Mott Leather Crossbody Bag

Max. strap length: 116 cm
Handbag size: Small (cannot fit A4 sheet)
Product weight: 720 g
Dimensions: 22,5 x 17 x 7 cm
Handle length: 12 cm

"MICHAEL KORS tyylikäs olkalaukku aitoa nahkaa. Laukussa on kääntösolki ja lyhyt ketju,jota voi käyttää kantokahvana.- Nahkainen olkahihna (irrotettava)- Kantokahvana kullanvärinen ketju (ei irrotettava)- Sisäpuolella kaksi isompaa taskua ja yksi pienempi vetoketjutasku- Edessä kullanvärinen metallilogo - Mukana dustbag Pituus 22 cm, leveys 6 cm, korkeus 17 cm."

avainsanoja: sininen dark blue navy käsilaukku

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


23 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.4.2024 19:56
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.