Tuote on myyty käyttäjälle juhaniheikki hintaan 7 €

Kuvaus

Suomijulkaisu

Cape Fear - tuomitun kosto (1962) - DVD

Draama/trilleri vuodelta 1962 ohjaus J Lee Thompson pääosissa Robert Mitchum ja Telly Savalas.

Hyytävä mestariteos oikeudesta, kostosta ja murhasta!

Hollywood-legendat GREGORY PECK ja ROBERT MITCHUM ovat pääosissa tässä riipaisevan tiivistunnelmaisessa klassikossa, jossa niin syytön kuin syyllinenkin veri punnitaan. Robert Mitchum on unohtumaton raivopäisen Max Cadyn roolissa, psykopaatin, joka on vuosikaudet kärsinyt vankilassa janoten kostoa miehelle, joka passitti hänet kaltereiden taakse. Asianajaja Sam Bowden (Gregory Peck) ja hänen koko perheensä koiraa myöten joutuvat nyt armottoman kostajan tähtäimeen.

Sam on asianajajana pienessä kaupungissa, kun eräänä päivänä hänen pahimmat painajaisensa käyvät toteen. Vankilasta vapautunut Cady alkaa terrorisoida hänen kaunista nuorta vaimoaan (POLLY BERGEN) ja pariskunnan teini-ikäistä tytärtä (LORI MARTIN). Sam uskoo, että paikkakunnan poliisimies (MARTIN BALSAM) ja yksityisetsivä (TELLY SAVALAS) voivat auttaa varmistamaan hänen perheensä turvallisuuden. Mutta Cady ei ole kuka tahansa tusinakonna; mies on lukenut linnassa muutakin kuin tiilenpäitä, ja omaa nyt juristin tiedot ja taidot. Cady on odottanut kostoa vuosikaudet ja aikoo nauttia kiduttavasta kissa-ja-hiiri -leikistä kaikin mahdollisin tavoin.

Näyttelijät
Robert Mitchum
Telly Savalas
Martin Balsam
Gregory Peck

Kesto: n. 1 h 41 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi ym.

Kieli: Englanti

K15


Cape Fear - DVD (1991)

Tuomittu raiskaaja Max Cady alkaa vainota vuosien takaista asianajajaansa vapautuessaan vankilasta. Hän kantaa lakimiehelle katkeraa kaunaa, ja kosto on oleva sen mukainen...

Elokuva on uudelleenfilmatisointi J. Lee Thompsonin elokuvasta Tuomitun kosto (1962). Alkuperäisestä elokuvasta ovat mukana myös sen pääosien näyttelijät Gregory Peck ja Robert Mitchum, joilla on uudessa versiossa kuitenkin toiset roolit.

Ohjaus: Martin Scorsese

Käsikirjoitus: Wesley Strick

Pääosissa: Robert De Niro, Nick Nolte, Jessica Lange, Juliette Lewis, Joe Don Baker, Robert Mitchum, Gregory Peck

Valmistusvuosi: 1991

Kesto: n .2 h 2 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


7 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 19.4.2024 20:23
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.