Tuote on myyty käyttäjälle tokyokissa hintaan 16 €

Kuvaus

Omasta kokoelmasta vähemmäksi

Lelujen viralliset nimet: Turbojet Batman ja Aero Bat with Escape Seat and Missile Blaster!

Nämä eivät virallisesti tule yhdessä mutta minusta nämä sopivat yhteen todella hyvin.

Lepakkomiehen mukana tulee kypärä, pyssy ja viitta, koska muut varusteet puuttuvat. Parempi olisi sanoa turbojetitön Lepakkomies. Kypärä ei oiken pysy päässä ja viitan kaulakaari jolla on sen saisi kiinnitettyä kaulaan puuttu. Voihan tuleva omistaja askarella viittaan uuden kaulakaaren niin saa viittasankari itselleen viitan.

Lepakkomiehen takareisissä lukee: TM &(c) 1993 DC COMICS INC. KENNER CE

Ilmalepakon siipien alla  lukee: DISTRIBUTED BY KENNER A DIVISION OF TONKA CORPORATION CINCINATI. OH 45202 (c) 1994 DC COMICS INC. ALL RIGHTS RESERVED MADE IN CHINA

Sen siivissä olevien tarrojen keltainen väri näkyy haalistuneen. Puuttuu aluksen alevan tykin ammus niin en ole voinut tarkista tykin toimivuutta. Ilmalepakon heittoistuin tai tuo hahmon ulos heittäminen toimii. Painamalla takaturbiinia istuin siirtyy eteenpäin ja keula aukeaa samalla heilauttuaen hahmon kyydistä ulos.

Lepakkomiehessä on maalin kulumista ainakin rinnassa ja selässä. Nivelet on jämäkät. Kunto on molemmilla muuten hyvä.

 

HOX! HOX! Samalla yhdellä postikululla saa postitettua useamman tuotteen. Jos kirjelähetyksissä painorajat ei ylity ja jos suuremmissa pakettilähetyksissä kaikki mahtuu samaan pakettiin. Jos ei mahdu niin yleensä pitää siirtyä isompaa laatikkoon jolloin pitää ostajan maksaa vain muutama euro lisää jos jo kerkesit maksaa pienemmän paketin toimituskulut.

 

Hakusanoja: Batman Lepakkomies dc batman lepakko lepakkomies lelu figu figuuri leikki lelu toy toys figure dc detective comics 1990 luku the animated serie kulkeneuvo kulkupeli lentokone alus vehicle plane 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


16 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.2.2024 16:37
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.