Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Blackvue 750 2CH DR750S-2CH on kompakti kahden kameran järjestelmä, jonka avulla voit tallentaa matkan tapahtumia niin auton etu- kuin takaosasta.



Blackvue:n tuulilasiin kiinnitettävän pääkameran 2.1MP Sony STARVIS CMOS kuvakenno tallentaa videokuvaa 1080p tarkuudella ja 60/30 kuvaa-per-sekunti nopeudella. Takaikkunaan kiinnitettävä kamera puolestaan kuvaa videota 1080p tarkkuudella ja 30-kuvaa-sekunnissa nopeudella. Kamerat on kiinnitetty tuulilasiin kaksipuolisella teipillä, joka mahdollistaa helpon ja kestävän asennuksen.



Kummankin kameran kuvakulma on laajuudeltaan 139-astetta. Etu- ja takaikkinaan kiinnitettävät kamerat yhdistetään toisiinsa koaksiaalikaapelilla ja molemmat kamerat tallentavat materiaalinsa samalla microSD-muistikortille. 16 Gt:n videomateriaali kattaa yli 27 tuntia ajamista.



Etukamera saa virtansa virtajohdosta, joka on kytketty 12 V-liitäntään, jotta se voidaan asentaa yleisesti lähes mihin tahansa ajoneuvoon. Takakamera saa virtansa koaksiaalikaapelin kautta, joka yhdistää kaksi kameraa toisiinsa.

https://youtu.be/YIpEwonM_X0?si=uizH9lz8anL15F-w

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


200 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 31.5.2024 7:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.