Kuvaus

Kuvien suomijulkaisu tupla DVD :t

TV-sarja
Pääosissa Roy Marsden ja Barry Foster
Perustuu P.D. Jamesin kirjoihin!

Adam Dalgliesh 1 Todistajan Kuolema (1983) 2DVD

Hoggattsin rikostutkimuslaboratoriossa on ongelmia: poliisit joutuvat odottamaan testituloksia liian kauan, laadussa on puutteita ja henkilökunta voi huonosti. Ongelma syvenee entisestään kun uusi päällikkö Maxim Howarth ja hänen sisarpuolensa Domenica astuvat mukaan kuvioihin. Tilanne kärjistyy kun laboratorion työntekijä löydetään kuoliaaksi hakattuna.

Adam Dalgliesh alkaa tutkia työntekijän murhaa yhdessä paikallisen poliisin kanssa. Dalglieshille selviää nopeasti, että hänen täytyy ottaa myös poliisit mukaan epäiltyjen joukkoon. Kaikki erilaiset motiivit vaikuttavat mahdollisilta: mustasukkaisuus, ahneus, viha, seksi, raha? mutta todellinen motiivi voi olla jotakin aivan muuta...

P.D. James on yksi maailman suosituimmista rikoskirjailijoista. Hänen kirjansa ovat voittaneet monia palkintoja ja hän on vastaanottanut useita arvostettuja tunnustuksia työstään. P.D. Jamesin tunnetuin hahmo on Scotland Yardin rikostarkastaja Adam Dalgliesh.



Adam Dalgliesh 2 - Kuolema Käy Kierroksella (1984) 2DVD

Adam Dalgliesh on Martin Dettingerin jäljillä. Dettingerin uskotaan olevan asekauppias, jolla on yhteyksiä itä-Eurooppaan, ja häntä epäillään todistajan murhasta. Mutta Dettinger on vakavasti sairas ja hänellä on edessään sydänleikkaus John Carpendarin sairaalassa.

Sairaanhoitajaopiskelijoita alkaa yllättäen kuolla ja ensimmäinen opiskelijan kuolema tapahtuu aivan Adamin silmien alla. Adam alkaa uskoa, että Dettinger on kehittänyt salaliiton saadakseen siirrettyä hänet pois tehtävästään. Hänen täytyy toimia nopeasti ja yrittää löytää mahdollinen yhteys asekauppiaan ja sairaanhoitajien väliltä. Murhaajan selvittäminen ei kuitenkaan ole helppoa
sairaalassa, jossa synkät salaisuudet tuntuvat olevan tarkasti piilotettuina...

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 61 vrk 23 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 61 vrk 23 h 47 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.