Kuvaus

Hitman
Geenimanipuloitu, tappavan tyylikäs ja epäinhimillisen osumatarkkuuden omaava palkkamurhaaja - joka tunnetaan vain nimellä ”Agentti 47” - eliminoi strategisia kohteita huippusalaiselle organisaatiolle. Mutta kun hän joutuu petoksen uhriksi erään tehtävän yhteydessä, saaliista tulee saalistaja ja 47 on yllättäen keskellä hengenvaarallista, kansainvälistä peliä täynnä salajuonia ja väkivaltaista kostonhimoa.

Transporter 2
Jason Statham palaa nimikkorooliinsa pelottomana ex-palkkasoturi Frank Martinina (joka tunnetaan nimellä The Transporter). Hänen erikoisalaansa ovat tyylikkäästi ja asenteella suoritetut, arkaluonteisten tai arvokkaiden lähetysten kuljetukset.

Miamiin siirtyneen Frankin kyvyt joutuvat entistä kovempiin testeihin hänen suorittaessaan vastaanottamaansa tehtävää ja samanaikaisesti romuttaessaan häikäilemättömän rikollisryhmän – johon lukeutuu eräs erityisen tappava ja iskukykyinen blondi - suuria suunnitelmia. Hillittömät auto- ja jet ski –takaa-ajot, räjähtävät taistelukohtaukset ja sähköistävä toiminta todistavat The Transporterin olevan enemmän kuin pelkkä kuljettaja.

Sisältää suomenkieliset tekstit.

Huom! DVD on käytetty.

Kotelon kunto: Hyvä
Levyn kunto: Uudenveroinen
Tuotenumero: DVD460

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 25 vrk 20 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,35 € Sulkeutuu 25 vrk 20 h 4 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.