Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Type O Negativen lyhythihainen bändipaita, tekstillä "Casket Crew 13".

Alkuperäinen, official merchandise, merkki Blue Grape. Ostettu uutena Fazer Musiikista Jyväskylästä muistaakseni 1995. Harvinaisuus, eli ei ole varmaankaan montaa Suomessa, kun kansainvälisestikään ei näytä olevan myynnissä vaikka eBayssa ainakaan tällä hetkellä, jossa tällaisista on pyydetty useita satasia.

Kunto: Erittäin hyvä eikä käytetty paljoa. Paita tutkittu huolellisesti eikä haalistumaa, kulumaa, reikiä, repeämiä ja kaikki napit tiukasti kiinni. Ainoa vika on että niskalapun tekstit eivät ole kestäneet aikaa, mutta sehän ei päälle näy. Rintataskut ja oikealla puolella koristeprintti ja brodeeraus, nekin erittäin hyvässä kunnossa. Selästä vain musta.
Koko reilu L tai pienehkö XL. Kuvassa paita on noin 175 cm ja reilu 100 kg henkilön päällä jolla on mahaa, ja kaikki napit mahtuu kiinni.
Taloudessa ei eläimiä eikä tupakointia.

Maksu mobilepaylla tai tilisiirtona ja toimitus Postilla (+5.90€), tai noutokauppa Mp/käteismaksu ilman lisäkuluja. Voi noutaa Jyväskylästä keskusta/Seppälä, ja noudettaessa myös sovitusmahdollisuus. Postin kautta ostettaessa voin antaa tästä pyydettäessä tarkat mitat ja lisäkuvia.
Useampien kohteiden kaupassa yhdistelen toimituskuluja.

Metalli, gootti, goottimetalli, gothic metal, doom metal, vintage, rare

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


59 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.4.2024 20:01
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.