Kuvaus

Ulefone Armor 11T 5G on FLIR Lepton -lämpökameralla varustettu 5G-puhelin vaativiin olosuhteisiin! Supernopealla 5G-yhteydellä ryyditetty kärkiluokan rugged-puhelin, josta löytyy lämpökameran vierestä tarkka Sony 48MP takakamera, joiden yhteistoiminnasta FLIR MSX® (Multi Spectral Dynamic Imaging) -dynaamista kuvantamisteknologiaa hyödyntäen saat yksityiskohtaisia lämpökarttakuvia. Armor 11T 5G-puhelimessa on näiden lisäksi riittoisa 5200 milliampeeritunnin akku, tehokas järjestelmäpiiri, PTT-painike ja 4 paikannusjärjestelmää (GPS, Galileo, GLONASS, BeiDou), sekä paljon muuta.

 

Ulefone Armor 11T on suunniteltu kestämään ääriolosuhteet, josta vastaa MIL-STD-810G-suojaluokitus. Iskunkestävyyden lisäksi se kestää Pohjolan pakkaset ja aavikon polttavan kuumuuden. Unohtamatta IP68-luokitusta, eli se kestää veteen upottamisen vähintään 30 minuutiksi ja on suojattu hienoa hiekkaa / työmaapölyä vastaan. IP69K-luokitus puolestaan takaa suojan paineella tulevaa vettä ja kuumaa vesihöyryä vastaan.

 

Lisätietoja puhelimesta :

 

Ominaisuudet:

 

Termokamera: Ulefone Armor 11T 5G:n ainutlaatuinen termokamera tuo uuden ulottuvuuden valokuvaukseen ja havainnointiin. Se auttaa sinua havaitsemaan lämpöä eri tilanteissa, mikä voi olla hyödyllistä esimerkiksi kotona, retkillä tai työpaikalla.

 

5G-Yhteys: Valmiina tulevaisuuden nopeuksiin! Tämä puhelin tukee 5G-verkkoja, mikä tarkoittaa nopeampaa tiedonsiirtoa ja sujuvampaa verkkoselailua.

Kestävä Rakenne: IP68/IP69K -luokiteltu vedenkestävyys ja MIL-STD-810G -standardien mukainen kestävyys takaavat, että tämä puhelin kestää kovemmatkin olosuhteet. Se on suunniteltu kestämään.

Tehokas Suorituskyky: Varustettu tehokkaalla prosessorilla ja riittävällä muistilla tämä puhelin tarjoaa sujuvan käyttökokemuksen kaikissa tilanteissa, olipa kyseessä sitten moniajotehtävät, pelaaminen tai multimedia.

 

Myyntipaketti Sisältää:

Ulefone Armor 11T 5G -puhelin

Uusi lompakkokotelo

Huomio: Puhelin myydään ilman laturia tai muita lisätarvikkeita. Kuitti ei ole saatavilla. Kyseessä on käytetty puhelin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 vrk 10 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

290 € Sulkeutuu 7 vrk 10 h 44 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.