Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Ulrich Beck: Power in the Global Age
Kääntäjä: Kathleen Cross
ISBN: 0745632319
Kustantaja: Polity
Kieli: Englanti
Painovuosi: 2006
Sivumäärä: 365
Sidonta: Nidottu, pehmeäkantinen
Kunto: Hyvä

Muuta: KIRJASTOPOISTO! Kansissa kulumaa ja nuhruisuutta.

"This brilliant new book by one of Europe's leading social thinkers throws light on the global power games being played out between global business, nation states and movements rooted in civil society. Beck offers an illuminating account of the changing nature of power in the global age and assesses the influence of the ever-expanding counter-powers.

The author puts forward the provocative thesis that in an age of global crises and risks, a politics of "golden handcuffs" - the creation of a dense network of transnational interdependencies - is exactly what is needed in order to regain national autonomy, not least in relation to a highly mobile world economy. It is imperative that the maxim of nation-based realpolitik - that national interests have necessarily to be pursued by national means - be replaced by the maxim of cosmopolitan realpolitik. The more cosmopolitan our political structures and activities, Beck suggests, the more successful they will be in promoting national interests, and the greater our individual power in this global age will be."

Asiasanat: sosiologia, globaali aika, valta, globalisaatio, yhteiskunnallinen muutos, riskiyhteiskunta, nykyaika, vallan rakenteet, globalisaation vaikutukset, globaalit ongelmat, globaali hallinta, kansainväliset suhteet, globaalit verkostot, valtapolitiikka, globaalit instituutiot, valtakamppailu, yhteiskuntateoria, valtasuhteet, taloudellinen valta, poliittinen valta, sosiaalinen valta, kulttuurinen valta, valtasuhteiden analyysi, ylikansalliset yritykset, kansainvälinen politiikka, valtakäytännöt, valtarakenteiden muutokset, globaalit valtasuhteet, valta ja vastavuoroisuus, valta ja luokka, valta ja sukupuoli, valta ja etnisyys, valta ja identiteetti, valta ja teknologia, valta ja ympäristö, valta ja ihmisoikeudet, valta ja media, valta ja kulttuuri, valta ja ideologiat, valta ja demokratia, valta ja kapitalismi, valta ja kolonialismi, valta ja imperialismi, valta ja kansalaisyhteiskunta, valta ja kansainväliset järjestöt, valta ja taloudelliset epätasa-arvot, valta ja resurssien jakautuminen, valta ja kehitys, valta ja globalisaation vastustaminen, valta ja kansainvälinen kauppa, valta ja ihmisten liikkuvuus, valta ja turvallisuus, valta ja ympäristökysymykset, valta ja tietoyhteiskunta, valta ja teknologian kehitys, valta ja kulttuurinen monimuotoisuus, valta ja globaali talousjärjestelmä, valta ja yhteiskunnallinen eriarvoisuus, valta ja työelämä, valta ja sosiaaliset liikkeet, valta ja demokratian kehitys, valta ja kansalaisten osallistuminen, valta ja globaalin hyvinvoinnin jakautuminen, valta ja globaali etiikka, valta ja ihmisten autonomia, valta ja kansainvälinen oikeus , poliittinen taloustiede. yhteiskuntateoriat. yhteiskuntatiede, yhteiskuntatieteet, yhteiskuntatieteilijä, sosiologia, sosiologi, yhteiskuntapolitiikka, valtio-oppi, teoriat, globalisaatio. poliittinen toiminta. kansainvälinen talous. vaikutukset. valtio (instituutio), kansallisvaltio. yhteiskuntakehitys. valta

Katso myös muut myynnissä olevat edulliset kirjat ja lehdet!

Samoilla 6,90 € postikuluilla niin monta kirjaa kuin haluat!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


30 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 22.4.2024 9:32
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.