Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Under Armour juoksutakki, tumman harmaa/musta XS

Under Armourin kevyt juoksuun tarkoitettu tuulitakki, jossa edessä kaksi hyvän kokoista vetoketjutaskua sekä kaulukseen piilotettava huppu. Ohutta, pehmeää urheilumateriaalia, sisällä ihanan silkkiseltä tuntuva mesh-vuori. Vyötärö säädettävissä kiristysnyöreillä.

Takki jäi 1-2 kävelylenkin jälkeen käyttämättä, koska harmaa väri ei yksinkertaisesti sopinut itselleni. Takki on siis käytännössä uusi, mutta vyötärösaumassa ollut pesulappu on leikattu pois, koska se oli poikkeuksellisen terävä. Takissa ei minkäänlaista näkyvää käytönjälkeä. Takkeja on 2 kpl täysin saman kuntoisia (toinen ostettu työpaikalle). Ostettu Iso-Britanniassa urheiluliikkeestä, ovh. n. 60,00 €.

Viitteeksi koosta; olen ns. "todellinen" XS/34, ja takki istuu päälleni täydellisesti niin, että siinä on juuri kivasti liikkumavaraa. Vyötäröltä kuitenkin suora malli. Ilmoitettu koko on XS/UK8, rinnanympärys 79–83 cm, vyötärö 59–63,5 cm, pituus (kaulus-helma) 58 cm.

Tarkistathan takin tarkat mitat ja muut ominaisuudet joltain jälleenmyyjän tuotesivulta, kuten esim. täältä: https://www.sportsshoes.com/product/und7009/under-armour-performance-gore-windstopper-women's-jacket

  • Malli: Performance Gore Windstopper W
  • Koko: XS/UK8, rinnanympärys 79–83 cm, vyötärö 59–63,5 cm, pituus 58 cm
  • Väri: Tumman harmaa / musta

Tietoa minusta

Kotini on puhdas, hajusteeton ja savuton eikä meillä ole kotieläimiä. Perheeni on aikeissa muuttaa, joten myyn pikku hiljaa pois täysin käyttämättömiä tai vain vähän käytettyjä vaatteita ja tavaroitamme. Katsothan siis muutkin kohteeni täältä: https://www.huuto.net/haku/sellernro/1915734

Avainsanat: Under Armour, juoksutakki, tuulitakki, urheilutakki

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Ilmoitus on sulkeutunut 20.4.2024 8:39
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.