Kuvaus

Kuvien hyväkuntoinen dvd.

Vakioteksti: Kaikissa myynnissä olevissa elokuvissani on suomenkielinen tekstitys jos ei muuta ole mainittu. Kaikki elokuvat on myös naarmuttomia, jos ei muuta ole mainittu. Pääosin elokuvat on uudenveroisia, laitan kuitenkin pääsääntöisesti kuntoluokaksi hyvän, varmuuden vuoksi.

Nouto onnistuu, tarvittaessa postitan, ostajalle postikulut. Huuda useampi kohde niin säästät postikuluissa. Yhdistelen aina huudot ja esim. 6,90 eur postikululla tuleekin jo peräti 28 kpl normaalipaksuista dvd:tä!

-----

Marisa Ventura (Jennifer Lopez) on monien huolien parissa painiva yksinhuoltajaäiti, joka työskentelee manhattanilaisessa luksushotellissa unelmoiden paremmasta elämästä itselleen ja pojalleen (Tyler Posey). Eräänä kohtalokkaana päivänä hotellissa yöpyvä senaattorikandidaatti Christopher Marshall (Ralph Fiennes) törmää Marisaan luullen tätä varakkaaksi seurapiirinaiseksi - ja yhteisen, hurmaavan illan päätteeksi he ovat umpirakastuneita toisiinsa. Mutta kun Marisan todellinen henkilöllisyys paljastuu, uhkaavat luokkaerot ja sosiaaliset taustatekijät tuhota kaiken. Onko kahden täysin eri maailmassa elävän ihmisen mahdollista unohtaa eroavaisuutensa ja elää onnellisina elämänsä loppuun asti?

Ohjaus: Wayne Wang

Käsikirjoitus
John Hughes
Kevin Wade

Näyttelijät:
Jennifer Lopez
Ralph Fiennes
Thomas Michael Sullivan
Tyler Posey
Marissa Matrone
Natasha Richardson
Chris Eigeman
Stanley Tucci
Seth William Meier

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 19 vrk 17 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

0,90 € Sulkeutuu 19 vrk 17 h 1 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.