Kuvaus

KOLME ERILAISTA KOMEDIA DVD:TÄ

1. UNELMIEN MANHATTAN
Senaattoriehdokas ihastuu kauniiseen seurapiirijulkkikseen, joka onkin todellisuudessa hotellisiivooja. Kestääkö rakkaus, kun väärinkäsitys paljastuu?
Julkaisupäivä: 13. joulukuuta 2002 (Yhdysvallat)
Ohjaaja: Wayne Wang
Pääosa esittäjät: Jennifer Lopez, Ralph Fiennes

2. OSTARIKYTTÄ
Paul Blart on aina unelmoinut pääsystä state trooperiksi. Sitä odotellessa hän vartioi paikallisen ostarin kävelykatuja ja kauppoja. Erittäin tarkasti trimmattuine viiksineen ja agenttitasoisine työvälineineen, tuntuu hän kuitenkin olevan ainoa joka ottaa työn vakavasti. Kaikki se muuttuu kun joukko pahiksia valtaa ostarin ja ottaa panttivankeja. Kouluttamaton, aseeton ja jättikokoinen maalitaulu Blart päättää toimia ja näyttää kaikille, että myös ostarin kovin kyttä voi pelastaa päivän!
Valmistusvuosi: 2009
Ohjaaja: Steve Carr
Pääosanesittäjät: Kevin James, Keir O'Donnel

3. SIETÄMÄTÖNTÄ JULMUUTTA
Oscar-voittoisien Joel ja Ethan Coenin äärimmäisen hauska ja seksikäs komedia kertoo avioeroihin erikoistuneesta huippujuristi Miles Masseystä (George Clooney Ocean?s Eleven) ja avioeroilla keinottelevasta Marilyn Rexrothista (Catherine Zeta-Jones -Traffic). Kun Mike lankeaa saavuttamattoman Marilynin pauloihin, käynnistyy nauruhermoja kutkuttava taistelu, jossa kumpikin yrittää olla toista ovelampi. Kavala taktikointi, vilpillisyys ja voittamaton vetovoima vain kasvavat, kun Marilyn ja Miles mittelevät voimiaan sukupuolten välisessä taistelussa. Sietämätöntä julmuutta on rehellinen, oivaltava ja kompromisseja kaihtava teos - ja kaiken lisäksi vielä hauska ja itseironinen sellainen.
Valmistusvuosi: 2003

Ilmoita mitkä dvd:t haluat viestillä kun huuto on sulkeutunut.

HUOM! Katso myös muut myynnissä olevat kohteeni.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 vrk 15 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.