Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Toiminta vuodelta 2009, ohjaus John Hyams. Pääosissa Andrei "The Pitbull" Arlovski, Dolph Lundgren, Jean Claude Van Damme.

Terroristit ovat varastaneet huippusalaista teknologiaa ja luoneet uuden sukupolven Universal Soldierin – eliittitaistelijan, joka on geneettisesti muutettu ohjelmoitavaksi tappokoneeksi. Tämän “UniSol”in (entinen UFC:n raskaan sarjan mestari Andrei “The Pitbull” Arlovski) johdolla terroristit valtaavat rappeutuneen Tsernobylin ydinreaktorin ja uhkaavat vapauttaa tappavan radioaktiivisen savupilven. Ainoa, joka voi pysäyttää heidät on Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme), UniSol, joka on ollut palveluvapaalla vuosia.

Uudelleenaktivoitu ja -koulutettu Deveraux lähetetään suorittamaan täyshyökkäys raskaasti aseistettuun linnoitukseen. Sisään päästyään hänelle selviää, että vastassaan hänellä ei ole vain yksi eliittisoturi, vaan kaksi. Andrew Scott (Dolph Lundgren) – Deverauxin UniSol-perivihollinen alkuperäisestä elokuvasta – on kaikessa salassa korjattu ja päivitetty. Kolme taistelijaa on nyt lukkojen sisällä, täyteenladattuina ja ohjelmoituna tappamaan; ja miljoonien kohtalo riippuu tulevan taistelun huikeasta loppuhuipentumasta.

Kuvan blu-ray elokuva. Suomenkielinen tekstitys ja kannet. 

Toimituskulut normaalikokoisille bd/dvd/cd/konsolipeleille: 
=================================
1 - 2 kpl -------- 4,60€ (kirjeposti Helposti-kuori) 
3 kpl tai enemmän 8,00€ Posti/Matkahuolto

Katso myös muut kohteeni, sillä myyn musiikkia, elokuvia, pelejä ym.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


7,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.4.2024 10:11
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.