Kuvaus

Myymme kyseisen upean ja varsin erikoisenkin kustavilaisen kaapin / lipaston. Kyseessä on 1800- luvun alkupuolella taidokkaasti valmistettu kustavilainen kaappi, josta löytyy lähes kaikki ominaiset kustavilais huonekalun tunnusmerkit: rihlaukset kaapin ovissa, alkuperäiset ja erikoiset pronssivetimet, salmiakkikuviot kaapin sivustoissa ym. Kaappi on ostettu itselle tunnetulta ruotsalaiselta huutokauppatalolta ja sen alkuperämaa on myös Ruotsi.

Kaappi on valmistettu varsin taidokkaasti kuten kuvista voit sen huomata. Puupinnat ovat muotoiltu kauniisti ja voidaankin luvalla sanoa että tämän upean huonekalun ulkonäkö on vaikuttava. Materiaalina on täyspuu, eli mistään lastulevy-lipastosta ei ole kyse. =)

Kaapin kunto on ikäänsä nähden varsin asiallinen, pinnoissa lähes täydellinen patina ja kuluneisuus. Kaapissa on kaksi vetolaatikkoa ja ne toimivat kuin unelma. Alaosassa on yksi isompi yhtenäinen tila ja sitä jakaa yksi irrallinen hylly. Kaapin (kansilevyn mukaan) mitat ovat: lev. 135,5 cm, kork. 90,5 cm ja syv. 78 cm.

HUOM! VAIN nouto!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

420 €
tai
Sulkeutuu 11 h 8 min 12 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

420 € Sulkeutuu 11 h 8 min 12 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.