Tuote on myyty käyttäjälle sjobka hintaan 152 €

Kuvaus

Uudenveroinen 50 sentin hopearaha Yhdysvalloista vuodelta 1941. Harvinaisempi mint mark 'D'.

Rahassa ei näy käytön jälkiä eikä naarmuja sekä reunat ovat terävät. Pinnassa yhä leimakiiltoa. Tästä voidaan päätellä että raha ei ole koskaan ollut kierrossa. Harvinaisen hienokuntoinen hopearaha ottaen huomioon, että tämä on lyöty melkein 80v sitten. Todella hieno!

- Lyöty Denverissä
- Paino 12,5g (.900 hopeaa)
- Halkaisija 30,6mm
- Kapselissa

Heritage Auctionsin myyntihistorian mukaan tällainen juuri samanlainen raha (kl. MS67) on myyty syksylllä hintaan $2500 ja aiemmin MS68 kuntoluokan raha peräti yli 12 000 dollarilla.

Onnea huutoihin! Huutokauppa päättyy sunnuntaina.

Hox! Mikäli rahan greidaus kiinnostaa, ja tarvit neuvoa, lysy! Itse tämän rahan lähettäisin greidattavaksi. Lisämaksusta voin hoitaa koko prosessin niin että saat slabitetyn ja arvioidun rahan takaisin kotiovelllesi prosessin jälkeen. Tähän kuluu aikaa n. 2kk.
Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
152 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.11.2020 19:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
24.11. klo 10:23
Kysymys poistettu.
muokattu 23.11. klo 14:02

Juuri näin. Myytiin minulle BU+ kuntoisena rahaliikkeessä USA:ssa. Myöskin kuvan valaistus/kuva vaikuttaa. Kädessä paremman näköinen tottakai.

23.11. klo 0:26

Moi. Vahvasti kyllä näyttää "dremel" puhdistetulta kunnosta päätellen kolikko olevan. Jos olen oikeassa niin greidattuna tämä tulee takaisin, "genuine, cleaned, almost AU" luokkaisena(pilattu puhdistamalla) ja ei MS luokitusta.Ostajalle reiluinta greidata

muokattu 23.11. klo 14:01

Hei! En ole kolikkoa puhdistanut, eikä Yhdysvaltalainen liike mistä ostin rahan BU+ kuntoisena. Mahdotonta tietenkään varmaksi sanoa onko joskus näin tehty. Raha myydään kuvan kunnossa ja tiedoilla mitkä minulle on annettu ammattilaisen toimesta.