Kuvaus

Norsunluunvalkoiset nahkaiset Pikolinos-merkkiset pistokkaat, joissa ihan pieni kanta. Jalkapöydän päällä kaunis kirjailu.  Kumipohjat.    Koko 40. Sisäpituus 27cm, mutta sentti pitää vähentää pituudesta, koska kärki on kapea. Kannan korkeus n.4cm. Näiden ostohinta oli 184€, näkyy kengissä olevasta hintalapusta.

Käyttämättömät

Pikolinos kengät ovat ympäristöystävällisen ja laatutietoisen kuluttajan varma valinta. Pikolinos luottaa ajattomaan, välimerellisen rentoon tyylikkyyteen. Pikolinos kenkien salaisuus piilee pehmeän nahan käyttämisessä kaikissa tuotteissa. Nahan pehmeyden salaisuutena on ympäristöystävällisten käsittelyaineiden käyttö, jotka jättävät nahkaan luonnollisen pehmeyden.

Juan Pera perusti Pikolinos merkin vuonna 1984. Ensin Pikolinos myi kenkiään vain muiden myymälöiden kautta, mutta vuonna 2002 avattiin ensimmäinen oma myymälä. Pikolinos kengät ovat säilyttäneet vielä tänäkin päivänä niiden alkuperäisen välimerellisen tyylin, eikä merkki juokse viimeisten trendien perässä. Pikolinos kenkien tyylin kulmakiviä ovatkin ajattomuus ja luonnollisuus. Pikolinos jalkineet on aina valmistettu persoonallisella designilla käyttäen vain ja ainoastaan laadukkaimpia materiaaleja. Pikolinos on sitoutunut kunnioittamaan luontoa ja ottaa tämän huomioon kenkien valmistuksessa ja materiaalien valinnassa. Kenkien materiaaleissa esimerkiksi käytetään kromitonta nahkaa, myrkyttömiä vesipohjaisia liimoja ja luonnonmukaisia väriaineita.

naisten kengät 40  naisten kesäkengät 40  naisten pistokkaat 40  naisten sandaalit 40

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 71 vrk 15 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

79 € Sulkeutuu 71 vrk 15 h 33 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.