Kuvaus

MYYN POIS LUXUKKAITA HIEMAN TESTATTUJA TAI UUSIA KOSMETIIKKATUOTTEITANI MEIKKIPAKISTANI <3

Rakastan ja suosin meikkipohjissa 100% mineraalimeikkisarjoja, sillä jokainen puhdas mineraalituote hoitaa ihon kuntoa, ei tunnu eikä näytä meikiltä. Riittoisuus ja helppous on aivan huippuluokkaa.

Tässä upouusi tai täysin koskematon Bare Minerals bare pro powder foundation cashmere 06. Ihanuutta ihollesi <3  Tuote on vegaaninen, talkiton meikkivoidepuuteri, joka on luotu puhtaista, luonnollisesti saaduista ainesosista, kuten ihoa kirkastavasta ja tasoittavasta ananasyhdisteestä sekä kosteuttavasta ja ravitsevasta pioniuutteesta ja skvalaani sokeriruo'osta.

Laadukas itsestään kiinni napsahtava rasia, upealla peilillä ja laadukkaalla eri osiossa olevalla levitysvipalla. Kaunis lähes kaikille sopivainen neutraali sävy, ei punainen ei keltainen. 

Tämä kevyt kiinteä meikkivoidepuuteri antaa 16 tunnin täydellisen peittävyyden. Koostumus kestää hikeä ja kosteutta eikä värjäydy. Se hallitsee öljyä ja kiiltoa jopa 24 tunnin ajan ja jättää iholle luonnollisen mattapintaisen viimeistelyn – tukkimatta ihohuokosia tai aiheuttamatta epäpuhtauksia.

Suositushinta 43 euroa Kicks


Koostumus silottaa ihoa välittömästi samalla parantaen sitä ajan myötä. Tulet huomamaan tasaisemman ihonsävyn jo kahden viikon kuluttua* ja silottuneen ihon rakenteen neljän viikon kuluttua.*

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 27 vrk 8 h 1 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

23 € Sulkeutuu 27 vrk 8 h 1 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.