Kuvaus

MYYN POIS LUXUKKAITA HIEMAN TESTATTUJA TAI UUSIA KOSMETIIKKATUOTTEITANI MEIKKIPAKISTANI <3

Rakastan ja suosin meikkipohjissa 100% mineraalimeikkisarjoja, sillä jokainen puhdas mineraalituote hoitaa ihon kuntoa, ei tunnu eikä näytä meikiltä. Riittoisuus ja helppous on aivan huippuluokkaa.

Tässä Jane Iredalen Purepressed® Base Mineral Foundation, GOLDEN GLOW joka kestää iholla siistinä koko päivän.  Rasia halk 5 cm ja kork 1,3 cm

Se on 4-in-1-tuote: peitevoide, meikkivoide, puuteri ja aurinkosuoja samassa paketissa. Öljytön, kiinteä puuteri sisältää mineraaleja, jotka antavat tasaisen ja mattapintaisen lopputuloksen. Se sisältää laajan spektrin UV-suojan ja on vedenkestävä jopa 40 minuuttia. The Skin Cancer Foundation on hyväksynyt sen auringolta suojaavan tehon.

Suositushinta on 47,50e - katso myös warm sienna, joka on hieman vaaleampi ja sekoittele niitä yhteen saadaksesi mahdollisesti juuri oikean sävyn sinulle. Isolla kabuki- tai puuterisiveltimellä tämä käy leikiten. 

PurePressed Base Mineral Foundation -mineraalimeikkivoide on valmistettu mikronisoiduista mineraaleista, jotka ovat kevyitä iholla ja antavat luonnollisen lopputuloksen. Sen öljytön koostumus ehkäisee ihon kiiltelyä päivän aikana. Lisäksi se sisältää männynkuoriuutteen ja granaattiomenauutteen antioksidantteja, jotka vahvistavat ihon omaa suojaa aurinkoa ja ilmansaasteita vastaan. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 30 vrk 21 h 19 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

15,50 € Sulkeutuu 30 vrk 21 h 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.