Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTO: UUSI - MUOVEISSA! (Suojamuovissa on hieman tarrasta jäänyt jälkeä)
*********************************************
TUOTETIEDOT

Gentlemen Broncos - DVD

Komedia vuodelta 2009 ohjaus Jared Hess pääosissa Sam Rockwell ja Jemaine Clement.

Satuloi taistelupeurasi, nappaa popcornpallosi 
mukaan javalmistaudu nauramaan Gentlemen Broncosille! Nacho Libre - ohjaaja (Jared Hess) ja HBO:n Flight of the Conchords - näyttelijä (Jemaine Clement) lyövät hynttyyt yhteen tarjoten tarinan Benjamin Purvisista (Michael Angarano). Benjamin on syrjäänvetäytyvä mutta rakastettava teini, jonka elämä heittää peuranpyllyä, kun itseään täynnä oleva fantasiakirjailija varastaa hänen tarinansa kirjailijaleirillä. Jennifer Coolidgen (American Pie) 
ja Mike Whiten (School of Rock) liittyessä vielä 
tähän sekalaiseen seurakuntaan, tuloksena on "hauska, omaperäinen komedia" (People).

Käsikirjoitus
Jared Hess

Näyttelijät
Sam Rockwell
Jemaine Clement
Jennifer Coolidge
Michael Angarano
Mike White
Héctor Jiménez
Josh Pais
Halley Feiffer
Suzanne May
Steve Berg

Kesto
89 min

Teksti
Tanska
Englanti
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti 

R2

Suomijulkaisu

K13

 

 

 

 

 

 

D36

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 69 vrk 5 h 59 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 69 vrk 5 h 59 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.