SIISTIT LEFFAT
LISÄTIETOJA www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen VAIN 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan
FACEBOOK www.facebook.com/siistitleffat

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTO: UUSI - MUOVEISSA!
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [PUHUTTU SUOMEKSI]

Matkalla dinosaurusten kanssa: Uutta verta & Titaanien aika / Walking with Dinosaurs: New Blood & A Time of Titans 

Lähde realistiselle matkalle menneisyyteen ja tutustu hirmuliskojen elämään.

Kuvittele olevasi seuraamassa auringonlaskua esihistoriallisella ajalla. Näkisit, miten Pterosaurus pyydystää hyönteisiä. Samaan aikaan kaksi Triceratops-urosta taistelee nuoren naaraan suosiosta. Nyt sinun ei tarvitse enää vain kuvitella!

Matkalla dinosaurusten kanssa kertoo hirmuliskojen historiasta luontodokumentin tavoin. Filmi herättää henkiin ajan, jolloin maapalloa hallitsivat jättimäiset matelijat. Katsojasta tuntuu siltä kuin hän tarkkailisi hirmuliskoja näiden luonnollisessa elinympäristössään.

Luonnonhistorian tutkimusmenetelmät, pitkälle kehittynyt tietokone- ja animaatiotekniikka sekä uusimmat tieteelliset löydöt valottavat esihistorian arvoituksia ja mielikuvitusta kiehtovaa hirmuliskojen ajanjaksoa.

UUTTA VERTA

320 miljoonaa vuotta sitten jokilaakson eläimet kamppailivat henkiinjäämisestään kuivana kautena. Kömpelöt Placerias-liskot laiduntavat ja alkeelliset nisäkkäät hoivaavat jälkeläisiään. Nopealiikkeiset ja agressiiviset Coelophysis-liskot oppivat toimimaan laumana ja karkottamaan tiehensä suuren Postosuchus-pedon.

TITAANIEN AIKA

Toisessa filmissä seurataan Diplodocus-naaraan elämää 152 miljoonaa vuotta sitten. Se selviää Allosauruksen hyökkäyksestä ja varttuu sukukypsään ikään.

Kannen kieli: Englanti

Kesto: 60 min

Puhe: Tanska, Ruotsi, Suomi, Norja

R2

******************************************************
Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
***********************************************

D77) 10122019

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

19,90 €
Sulkeutuu 30 vrk 5 h 21 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19,90 € Sulkeutuu 30 vrk 5 h 21 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.