Kuvaus

EA:n erittäin suosittu amerikkalaisjalkapallosarja jatkuu upeampana kuin koskaan. Madden -pelisarjalla lanseerattiin aikoinaan EA Sports-brändi. Pelisarja nauttii huippusuosiota mm. oikeiden NFL-pelaajien keskuudessa.

16. versiossa on sekä uusia että paranneltuja pelikontrolleja. Ensimmäistä kertaa 10 vuoteen syöttötoimintoja on paranneltu. Tulos on erittäin innovatiivinen hyökkäysarsenaali, mm. Truck Stick-hallinta ja "Quarterback Vision". Löydät helpommin pallon vastaanottajat ja voit tehdä päätä kääntäviä temppuja. Videopelien autenttisin NFL -syöttö. Quarterback Precision Placement -toiminnon avulla voit asettaa pallon juuri sinne minne sen haluat. Vilkaise kenttää, etsi hyökkääjät ja tee täydellisiä heittoja. Jokaisella pelaajalla on oma kamerakulma, joka riippuu hänen reittauksestaan pelaajana. Nyt on entistä vaikeampi osua vastaanottajiin, jotka liikkuvat kamerakulman ulkopuolella.

Uusiin ominaisuuksiin kuuluu mm. "Smart Routes" -toiminto: vastaanottajien reittejä ovat muokattavissa ja käytössäsi on uusia puolustuskikkoja. Runsaasti uusia näyttämöjä, uusintoja ja sarjoja.

Uusia Syöttö -ominaisuuksia: Ryhmittymä -kohtaiset syötöt vaihtelevat tilanteen mukaan. Paranneltu grafiikka, aito NFL -pelitoiminto ja TV-tyylinen esittely. Tarkista EA SPORTS Fantasy Football -tilastoja pelin aikana. NFL Superstar -pelitilassa voit kokeilla millaista on olla NFL-huippupelaaja.

Katso myös muut kohteeni! Image result for clipart

Löytyy paljon videopelejä uutta, vanhaa, retroa, tulevaa, käsikonsolia, tietokonetta:

Nintendo

Virtual Boy/Gameboy/Color/Advance/Ds/3ds/Lite/Dsi

Nes/Snes/Saturn/N64/Famicom/Gamecube/Wii/WiiU/Switch

Xbox

Xbox360/Xbox One/X/Elite

Playstation

Ps1/Psx/Ps2/Ps3/Ps4/Ps Vr

PC

Windows/Microsoft/Apple/Sony/Samsung

Elokuvia:

Lasten, Draama, Toiminta, Kauhu, Tieteiselokuva, Sci-fi, Komedia, Erotiikka, Anime, Dokumentti, Kotimainen, Ulkomainen

Kirjoja:

Bestselleri, Uutuus, Vanha, Koulu, Aku Ankka, Dekkari, Trilleri, Elämänkerta, Muistelma, Historia, Musiikki, Seksi, Ruoka, Juoma, Manga, Psykologia, Terveys

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 93 vrk 19 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 93 vrk 19 h 11 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.