Kuvaus

Uusi Sarjakuvantekijän oppikirja on Ilpo Koskelan, kokeneen ja palkitun tekijän laatima katsaus sarjakuvien tekemisen kiehtovaan maailmaan. Nyt ilmestyvä, puolessatoista vuodessa loppuunmyydyn kirjan uudistettu laitos on päivitetty ajan tasalle uusin kuvaesimerkein ja tiedoin. Teos on oiva apuväline piirtämiseen ja kuvittamiseen, oli kysymys yksittäisestä piirroksesta tai sarjakuvasta.

Toista näin kokonaisvaltaista oppikirjaa ei markkinoilta löydy. Tätä on helppo myydä.
- kirjakauppias.

Uusi Sarjakuvantekijän oppikirja on kattava tietoteos niin aloittelijalle kuin ammattilaisellekin. Kirjassa perehdytään tehokkaasti alan perusasioihin aina ideoinnista ja käsikirjoittamisesta sarjakuvan suunnitteluun, luonnosteluun, piirtämiseen ja värittämiseen, oman valmiin julkaisun tuottamiseen ja sen markkinointiin saakka. Mukana on lukuisin kuvaesimerkein kerrottuna tietoa piirtämisen ja värittämisen perustekniikoista, perinteisistä sekä uusista työvälineistä – tietotekniikkaa unohtamatta. Lisäksi kirjassa kerrotaan tekijänoikeuksista, kustantamisesta ja markkinoinnista, mukaan lukien sosiaalisen median luomat globaalit mahdollisuudet. Koskelan lisäksi peräti 27 suomalaisen sarjakuvan kärkinimeä kertoo teoksessa näyttein omista työtavoistaan.

Katso lisätietoja: http://www.ilpokoskela.fi/kirjat/uusi_oppikirja_2painos

KIRJAN SAA HALUTULLA OMISTUSKIRJOITUKSELLA JA TEKIJÄN SIGNEERAUKSELLA. Pyynnön voi esittää sähköpostitse maksutietojen vastauksena.

POSTIKULUT SISÄLTYVÄT HINTAAN.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 h 44 min 3 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

21 € Sulkeutuu 2 h 44 min 3 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.