Kuvaus

Roolipelilegendan vahvat juuret

Joskus merkittävätkin pelisarjat jäävät suuren yleisön silmissä vähälle huomiolle. Näistä yksi pitkäikäisimmistä on Nihon Falcomin roolipelisarja Ys (lausutaan ”iis”), joka näki päivänvalon jo 1987. Japania lukuun ottamatta pelisarja ei ole löytänyt Final Fantasyn, tai edes Dragon Questin veroista fanikantaa. Seuraajia vaikuttaa kuitenkin olevan riittävästi, sillä vielä sarjan pelejä uskalletaan kuitenkin julkaista vielä Euroopassakin tasaisin väliajoin. Nintendo Switchille aiemmin ilmestynyt kahdeksas osa saa nyt seuraa Ys-universumin kronologisesta ykkösosasta.

Alun perin Windows PC:lle vuonna 2006 julkaistu Ys Origin muistuttaa ulkomuodoltaan hieman Enixin Dragon Quest VII:ää; taustat ovat kolmiulotteisia, mutta hahmot ovat spritejä, jotka on sijoitettu ympäröivään maailmaan sopivasti. Kameraa ei voi kontrolloida itse, vaan se liikkuu pelaajan liikkeitä mukaillen. Suurimman osan ajasta näkymä on isometrinen, jolloin tilaa vihollisten murjomiselle jää mukavasti. Hetkittäin kamera kuitenkin siirtyy alemmas esittelemään maisemia, jotka ovat kiltisti sanottuna historiallisia. Koska kyseessä on suora porttaus, ei taustoihin ole mitä ilmeisimminkään koskettu, ja niissä näkyy ajan hammas. Spritet ovat edelleen käypiä, joskin jotkut asennot eivät sovi toisiinsa, rikkoen illuusion luonnollisesta hahmosta.

Katso myös muut kohteeni! Image result for clipart

Löytyy paljon videopelejä uutta, vanhaa, retroa, tulevaa, käsikonsolia, tietokonetta:

Nintendo

Virtual Boy/Gameboy/Color/Advance/Ds/3ds/Lite/Dsi

Nes/Snes/Saturn/N64/Famicom/Gamecube/Wii/WiiU/Switch

Xbox

Xbox360/Xbox One/X/Elite

Playstation

Ps1/Psx/Ps2/Ps3/Ps4/Ps Vr

PC

Windows/Microsoft/Apple/Sony/Samsung

Elokuvia:

Lasten, Draama, Toiminta, Kauhu, Tieteiselokuva, Sci-fi, Komedia, Erotiikka, Anime, Dokumentti, Kotimainen, Ulkomainen

Kirjoja:

Bestselleri, Uutuus, Vanha, Koulu, Aku Ankka, Dekkari, Trilleri, Elämänkerta, Muistelma, Historia, Musiikki, Seksi, Ruoka, Juoma, Manga, Psykologia, Terveys

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 102 vrk 7 h 9 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

35 € Sulkeutuu 102 vrk 7 h 9 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.