Kuvaus

Kuvien uusi, avaamaton dvd.

Kaikissa myynnissä olevissa elokuvissani on suomenkielinen tekstitys jos ei muuta ole mainittu. Kaikki elokuvat on myös naarmuttomia, jos ei muuta ole mainittu. Pääosin elokuvat on uudenveroisia, laitan kuitenkin pääsääntöisesti kuntoluokaksi hyvän, varmuuden vuoksi.

Nouto onnistuu, tarvittaessa postitan, ostajalle postikulut. Huuda useampi kohde niin säästät postikuluissa. Yhdistelen aina huudot ja esim. 6,90 eur postikululla tuleekin jo peräti 28 kpl normaalipaksuista dvd:tä!

-----

Alkuperäisnimi:  Der Freie Wille

Theo on sarjaraiskaaja, joka on kiinnijäätyään viettänyt 12 vuotta psykiatrisessa vankilassa voittaakseen sairaan seksuaalisen käytösmallinsa ja tullakseen yhteiskuntakelpoiseksi yksilöksi. Mutta vapauteen pääsy osoittautuu täysin muuksi kuin mitä Theo olisi toivonut... Hänen on vaikeaa tunnistaa todellista minäänsä jokapäiväisissä tilanteissa ja käytöksessään ja hän alkaa nopeasti vajota yksinäisyyteen. Sosiaalinen kanssakäyminen, erityisesti naisten kanssa, tuottaa suuria vaikeuksia.
Yksinäisyyden ja kasvavan masennuksen keskellä Theo yrittää silti kaikkensa taistellakseen vanhoja vääriä tunteita vastaan... Sitten hän kohtaa Nettin, erittäin rankan menneisyyden omaavan nuoren naisen. Sielujen sukulaisuus tuntuu selvältä... Mutta koko maailman ollessa mustaa ja yksinäistä, voiko yksi toivonsäde pelastaa?

Der Freie Wille palkittiin 2006 Berlinin elokuvafestivaaleilla Hopeisella karhulla.

Ohjaus: Matthias Glasner

Näyttelijät:
Jürgen Vogel
Sabine Timoteo
Andre Hennicke
Manfred Zapatka
Judith Engel
Anna Brass
Anne Kathrin Golinsky
Maya Bothe
Frank Wickermann
Anna De Carlo

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 38 vrk 23 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,90 € Sulkeutuu 38 vrk 23 h 7 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.