Tuote on myyty käyttäjälle Sgt Pepper hintaan 2,90 €

Kuvaus

Kuvien uusi, avaamaton dvd.

Vakioteksti: Kaikissa myynnissä olevissa elokuvissani on suomenkielinen tekstitys jos ei muuta ole mainittu. Kaikki elokuvat on myös naarmuttomia, jos ei muuta ole mainittu. Pääosin elokuvat on uudenveroisia, laitan kuitenkin pääsääntöisesti kuntoluokaksi hyvän, varmuuden vuoksi.

Nouto onnistuu, tarvittaessa postitan, ostajalle postikulut. Huuda useampi kohde niin säästät postikuluissa. Yhdistelen aina huudot ja esim. 6,90 eur postikululla tuleekin jo peräti 28 kpl normaalipaksuista dvd:tä!

-----

Keski-Afrikassa vallitsee vakava poliittinen kriisi. Fasistinen diktaattori on kaapannut vallan maan presidentiltä, halliten nyt pelon, väkivallan ja terrorin raudanlujalla otteella. Ainoa kuka voi auttaa tässä vaikeassa ja uhkaavassa tilanteessa on äärimmäisen kokenut palkkasoturi eversti Allen Faulkner. Kokenut, uhkarohkea ja monta kertaa kuolemaa verisissä taisteluissa uhmannut Faulkner on nyt kuitenkin vaarallisimman tehtävänsä edessä. Yhdessä pienen palkkasoturiryhmänsä kanssa, Faulkner ottaa vastaan tehtävän vapauttaa presidentti ja palauttaa hänet valtaan. Onnistuminen on kaikkea muuta kuin varmaa. Heitä ei ainoastaan odota vieraat ja armottomat olosuhteet, vaan myös raskaasti aseistetut vihollissotilaat, joille on annettu vain yksi käsky ja tehtävä - tuhota Villihanhet!

Ohjaus
Andrew V McLaglen

Käsikirjoitus
Daniel Carney
Reginald Rose

Näyttelijät
Richard Burton
Roger Moore
Richard Harris
Hardy Krüger
Stewart Granger
Winston Ntshona
John Kani
Jack Watson
Frank Finlay

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.3.2024 0:57
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.