Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

 Meillä on kissa   =^..^=   ja karvoja saattaa tulla paketin mukana, vaikka vaatteet on pestyjä ja tarkastan ne vielä ennen postitusta.

 

Luhta t-paita koko xxl. Mielestäni vähän pienempi. T-paita on ohutta kangasta, läpikuultava. Edessä kuva ja helmassa Luhdan merkki. Kevyt, ilmava ja pehmeä. Kerran päällä ollut. Eli on kuin uusi.

 

Ilman sovitusta ostetut sandaalit, jotka eivät sitten passanneetkaan mun jalkaan. Sandaalit ovat Identity merkkiset ja koko 38. Kullan ja pronssin kimalteiset. Kannan korkeus n.2 cm.

 

Espritin tummansininen pellava-puuvilla paita kokomerkintä D 42/ UK 16/ F 44/ US 12/I 46 eli suomen 42. Käy myös 40 kokoa käyttävälle. Hihoissa tampit. Hihansuissa 2 nappia. Pyöristetyt helmat, takaa pidempi. Rintatasku. Materiaali; 60% pellavaa ja 40% puuvillaa. Jonkin verran paksuimmissa kohdissa kuten kauluksesa ja hihansuissa värin vaalentumaa. Pesulapussa 2 varanappia. Kuvissa näkyvä vaalea vyötärön kohdalla on pesulappu joka kuultaa läpi kankaasta.

 

Bocon mekko/tunika koko xl. Itse käytän kokoa 40 ja on vähän reilu minulle. Kaunis levenevä hyvin laskeutuva helma. Vuori kaikkialla muualla, muttei hihoissa. On kuin uusi. Olkapäältä helmaan n.94 cm.

 

Aventura merkkinen paita koko 42. Paidassa on läpikuultavat hihat, mutta etu- ja takakappaleessa kuultavan kankaan alla on joustava vuorikangas (reilu, ei mikään makkarankuori). Kaula-aukossa kauniit laskokset ja kaula-aukko on muutoinkin kaunis. Hihat ovat vajaamittaiset joissa on kuminauhat, vasemman hihan kuminauha on löystynyt tai on löysempi. Helmassa on myös kuminauha. Vuori on kiinni helmassa eli ei roiku mitenkään pahan näköisesti. Oikein hyväkuntoinen.

 

Cellbesiltä tilattu A-mallinen paita/tunika pehmeää, läpinäkyvää meshiä jossa kuvio.  Koko 42/44. Myötäilevä trikoovuori edessä ja takana, vuorettomat hihat. Kerroksittain kangasta ed/essä sekä epäsymmetriset leikkaukset. Takana suora helma. Päällinen: 100% polyesteriä, Vuori: 100% polyesteriä. Pesu 40°. Tunikasta on irroitettu laput ja kokeiltu päälle. En ole pessyt. Ostin tunikan juhliin joihin en sitten päässytkään ja vaate jäi kaappiin. Nyt on väärän kokoinen minulle. Tunika ei pääse oikeuksiinsa lattialla ja hengarissa kuvattuna. (uutena 34,95). Mittoja: olka-helma vasemmalta puolen 76 cm ja oikealta 83 cm ja pisimmältä kohtaa edestä 88 cm, kainalo-kainalo venyttämättä 52 cm

 

Cellbesiltä tilattu Happy Holly pusero ryppyyntymätöntä trikoota. Pitkät hihat ja takana v-pääntie, jossa nauha.
Materiaali: 95% polyesteriä, 5% elastaania. Hienopesu 40°. Paita on ollut yhden kerran päällä. Mittoja: olka-helma 74 cm, kainalo-kainalo 49 cm.

 

Jeans t-paita 2xl. Kaunis paljetti teksti edessä. 100% puuvillaa. Hyväkuntoinen.

 

Kesämekko yhden koon. Sopii monen kokoiselle. Olkaimia vähän lyhennetty kun hihansuut oli liian isot. Hyväkuntoinen.

               

 

Mode Erika merkkiset kengät koko 38. Kengät ovat uutta vastaavat. Minun vaisaisenluu ei sopinut näihin joten jäi käyttämättä. Pohjassa mukavan tuntoinen pehmuste. Tarrakiinnitys.

 

 

Moshiki merkkinen lämmin pipo. On minulle vän liian iso. Lämmin. Reunaa kiertää lämmin karva/fleece. Kuvat salmavalolla ja ilman.

 

Tuubihuivit. Muutaman kerran käytössä olleita. Hyväkuntoisia.

 

Lämmin lila huivi. Kuvat salmavalolla ja ilman. Hyväkuntoinen.

 

Ohut hyväkuntoinen violetti huivi.

 

Kylpytakki koko L. Pidetty, ehjä, pesty. 

 

Polan paita koko L.  Kaula-aukossa kuminauha. Kivasti laskeutuva. Materiaali 95 % viskoosia ja 5% elastaania. Hyväkuntoinen.

 

Kauniin vihreä Puman running t-paita koko EU xl. Yhdesti päällä yrittänyt olla, mutta on liian pieni minulle hartioista. Heijastavia kohtia edessä ja takana. Uudenveroinen. Kuvia salmalla ja ilman. 

 

Ze-zen paita koko L. Hihat läpikuultavat, etu- ja takakappaleessa vuori. Kaula-aukossa kuminauha, samoin helmassa. Helman kuminauha löystynyt. Materiaali 100% polyesteri. Viimeisessä kuvassa näkyy parhaiten paidan värit.

 

Crivit sports koko L. Ihanan hengittävä paita. Hyväkuntoinen.

 

Onlyn college paita koko L. Ihanan pehmeätä ja lämmintä kangasta. Pari kertaa päällä ollut. Materiaali 62% polyesteria, 33% puuvillaa ja 5% elastaania.

 

H&M basic ohut paita koko L. En muista onko ollut kertaakaan päällä. Uudenveroinen.

 

Pinkki hihaton Luhta sportwear koko L. Hyvin joustava. Hyväkuntoinen.

 

Esmara t-paita koko M 40/42. Kerran tai kaksi päällä ollut. Oikein hyväkuntoinen.

 

Jess merkkinen paita koko 2xl. Materiaali 95% puuvillaa ja 5% elastaania. Hyväkuntoinen ja pehmeä kankainen.

 

Neuletakki koko L. Materiaali 100% elastaania. Takissa ei ole edessä kiinnitystä. Kivan näköisesti asettuu päälle. Kun tarkasti katsoo niin pientä nyppyä löytyy, ei huomaa takin värityksestä johtuen. Jos omistat nypynpoistajan niin sillä saa pois jos haittaa.

 

Polan paita koko xl. Kaula-aukossa joustava kuminauha. Kauniisti laskeutuva. Muutaman kerran päällä ollut.

 

Vadelmanpunainen Adidas climalite huppari koko L. Edessä avotaskut, hihansuissa resoreissa peukalonreiät. Normaalia kulumaa; vetskarin vetimestä väriä lähtenyt pois ja vähän nukkaa.

  

 

Nosh tummansininen mekko/tunika koko 38/40. Edessä taskut. Värissä haalistumaa ja muutamia pieniä reikiä kun kissanpentu kiipeili.

  

 

Lindexin mekko/tunika. Koko 46, mutta todella pientä kokoa. Itse käytän 40-42 ja tämä sopii. Hihoissa tampit, edessä koriste napit ja taskut. Kaunis helma. Takana muotoa antamassa ohuet joustavat kuminauhat vyötäröllä. Ohutta keveää kangasta. Hyväkuntoinen.

        

 

Esmara harmaa toppi koko xl. Hyväkuntoinen.

 

Cellbesin musta t-paita koko 46/48. Ei mikään hirveän iso, vaan mukavan väljä 42 kokoa käyttävälle. Edessä ylhäällä mukavat laskokset tilaa antamassa.

 

Vaaleanpunainen tähti neuletakki koko L/XL. Nyppyä löytyy. Olen 164 cm ja minulle tämä on polviin asti.

 

Kalenji merkkinen paita, oisko välikerrasto paita. Itselläni on ollut viileämmällä ilmalla ulkoillessa välikerroksena. Hyväkuntoinen.

 

Lahjaksi saatu Oriflamen kello. Käyttämätön. Muovi vielä takaosassa kiinni. En ole perehtynyt kelloon ollenkaan joten en tiedä onko siinä patterit tai miten käytetään. Nikkeliallergian takia en edes uskalla laittaa ranteeseen.

 

Maailman ihanimmat leivonnaiset. Suolaiset ja makeat herkut 15 maasta. Soodaleivästä Sacherkakkuun.
Saksalainen suolarinkeli. Intialainen samosa-pasteija. Espanjalainen, paksuun kaakaoon kastettu churro-munkki. Amerikan brownie. Maailma on täynnä toinen toistaan ihanampia leivonnaisia, ja tähän kirjaan on koottu yli 50 herkullisen leivonnaisen valmistusoheet. Jokaista maata edustaa kourallinen hyviksi havaittuja ohjeita sekä kunkin maan leivontaperinteisiin liittyviä mielenkiintoisia tarinoita. Reseptit ovat ilmestyneet aiemmin Maku-lehdessä ja ne on moneen kertaan kokeiltu ja muokattu sellaisiksi, että eksoottisimpiinkin leivonnaisiin löytyvät ainekset suomalaisista kaupoista. Sivuja 128. Hyväkuntoinen kirja.

 

TEE ITSE KAUNISTA KOTIIN kirja

Korjaa, tuunaa, luo uutta vanhasta tai luonnosta löytyvistä materiaaleista, anna mielikuvituksen lentää! Houkuttelevasti kuvitettu kirja sisältää yli 150 erilaista käsityö- ja askarteluohjetta kodin sisutukseen ja lahjatavaroiksi.Lampunvarjostimia, pussilakanoita, suloisia lahjaesineitä, kransseja ja kattausideoita! Upea, värikäs kirja tarjoaa runsaasti ideoita ja inspiraatiota kodin sisustukseen ja askarteluun. Yksityiskohtaisten ohjeiden ja havainnollisten kuvien avulla valmistuu yksilöllisiä ja kauniita esineitä - ja materiaalit löytyvät usein jo kotoa. Ohjeissa käytetään eri tekniikoita ja materiaaleja. Mukana on helppoja yhdessä illassa valmistuvia ideoita, mutta myös vaativampia projekteja. Ohjeita voi myös muunnella luovasti oman maun mukaan, vain mielikuvitus on rajana.

 

 

Haltin drymaxx kengät koko 38. Kengät ovat ehjät ja vedenpitävät. Pohjassa kulumaa kun ovat käytetyt. Oikean kengän sisäpuolelta kantapään yläpuolelta vuori vähän rikki, muttei isosti ja häiritsevästi. Samoin vasemman ja tässä vuori vähän rikki myös oik puolen sivulta. Pohjalliset ovat irroitettavat. 

 

Postikulut lisätään huudon hintaan. 

Yhdistelen postikuluja! Samoilla postikuluilla kulkee enemmänkin :)

Hakusanat: kesä, juhla, kauniit, jakku, puuvilla, hihaton, paita, pusero, t-paita, urheilu, kesäinen, helle, naisen, naiselle, naisten, toppi, L, 42, 44, puma, juoksupaita, ze-ze, luhta, neuletakki, paita, pusero, koko L, koko 40, koko 42, adidas, nosh, tunika, huppari, paita, t-paita, halti, vedenpitävät, kengät, kävelykengät, mekko, urheilu, naisen, naisten, naiselle, koko L, koko 40, koko 42, boco, koko 40, 42, xl, L, mekko, tunika, mini, lyhyt mekko, paita, ylä-osa, naisen, naiselle, naisten, kaunis, naisellinen, hyvin laskeutuva, uudenveroinen, paita, pusero, toppi, kesä, juhla, kaunis,  tunika, paita, pusero, koko 42/44, koko 42, koko 44, uusi, juhla, epäsymmetrinen, kaunis, kerrosmainen, romanttinen, naisellinen, naisten, naiselle, naisen, sandaalit, kesä, juhla, kengät, kimaltelevat, kauniit, sirot, koko 38, uudet, paita, t-paita, pusero, yläosa, ilmava, kaunis, naisen, naiselle, naisten, kesä, helle, joustavat, koko XXL, paitapusero, puuvillaa, pellava, puuvilla-pellava, paitis,  Happy Holly, koko 42, koko 44, koko 42/44

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.4.2024 21:30
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista ja vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.