Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Vaatteet on ostettu meille uutena. Kaikki on S kokoa. Neuleet ja paidat on uudenveroisessa kunnossa. Jalkineet tyydyttävä kuntoiset. Saat kaupanpäälle Seppälän siistikuntoisen farkkuhameen kokoa M jos huolit. Siitä on alempana aijaa.n koodi mistä sen näkee.

2: kuva. Musta-valko raidallinen S koon Seppälän ohut neuletakki on pitämätön ja kunnoltaan uudenveroinen. Viskoosin seassa on 20% polyamidia.
3. kuva: Musta pörröpaita on pehmeä, kutittamaton ja siistikuntoinen. Tyttö on leikannut laput neuleesta. Tätä on muutamasti käytetty.
4. kuva: KappAhl :in vaalea kultakimalteinen ohut neule on S kokoa. Paita on muutamasti käytetty. Ei häpeä kunnoltaan uutta. Materiaali: 85% akryylia / 15 nailon
5. kuva: harmaa esmara S koon trikoopaita on kuin uusi. Ei taida olla käytetty ollenkaan.

---
Saat kaupanpäälle halutessasi Seppälän siistikuntoisen farkkuhameen kokoa M. Kuvan näkee, kun "maalaa siniseksi" eli kopio ja avaa. (En saa laitettua enempää kuvia kohteeseen) : https://aijaa.com/NC8P9n
----

Pääkuvan 40 koon talvinilkkurit on olleet yhden tytön käytössä. Jalkineet on ehjät ja mielestäni käyttökuntoiset. Ulkopohjassa on kantapään kohdalla vähän kulumaa. Musta Skilan musta 38 koon takki on ollut yhden tytön käytössä ja on ehjä ja siistin oloinen. Takki ei ole kovin paksu. Sopii leudommille keleille ja mielestäni myös urheiluun. Takissa on vuorikangas. Materiaali on polyesteriä. Vetoketju on ehjä. Taskuissa on nepparikiinnitys. Vasemman taskun alaosassa on pieni purkeuma ompeleen kohdalla, voin korjata sen mustalla langalla ompelukoneella, jos haluat.

Yhdistelen mielelläni myyntikohteita. Kohteistani löytyy mm. tytölle lisääkin vaatetta.

Postititse postikulut ostajalle joko Postin pakettiautomaatista M koko 8,90 € / Matkahuollon M -koko huutopkt 7,95 € tai Postin M -koko huutopakettina 8,20 €. Saa myös noutaa kotoa Turengista.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
19 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.4.2024 11:24
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.