Kuvaus

Gummerus 2007, 2008 ja 2009 Kovakansi

1.painokset

Ei merkintöjä tms. Hienokuntoiset kirjat

Kirottujen laiva

315 sivua

Verinen vuoksi

444 sivua

Kuoleman kapteeni

567 sivua

Vampiraatteja horisontissa!

On vuosi 2505 ja merirosvojen laivastot kylvävät kauhua Tyynellä valtamerellä. Miekkaa heiluttavat ja rommia hörppivät peruspiraatit kuitenkin kalpenevat merta ikuisesti seilaavien, verenjanoisten vampiraattien rinnalla.

Orpokodista myrskyävälle merelle pakenevat sisarukset Grace ja Connor Tempest oppivat, että legendat merta hallitsevista kammotuksista eivät olekaan pelkkää tarua.

Sisaruksista Connor päätyy merirosvojen laivaan, jota hallitsee tulisella temperamentilla varustettu kapteeni Molucco Wrathe. Gracen pelastaa alus, jonka miehistö liikkuu vain öisin. Lisäksi laivan kasvoton kapteeni tuntuu tietävän Connorin sisaruksista ja näiden edesmenneestä isästä melkeinpä kaiken.

Kaksosten yritykset löytää toisensa vaikuttavat tuhoon tuomituilta. Connorin aika kuluu raisuun merirosvoelämään totutellessa kun taas Grace saa kutsun aavelaivan suurelle juhla-aterialle...

Justin Somperin Vampiraatit – Kirottujen laiva on ensimmäinen osa mukaansatempaavasta nuortentrilogiasta. Tarinassa yhdistyvät seikkailu, mysteeri sekä ikiaikaiset vampyyri- ja merirosvolegendat. Tuloksena on kertomus rohkeudesta, ystävyydestä ja erilaisuuden ymmärtämisestä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 56 vrk 13 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

20 € Sulkeutuu 56 vrk 13 h 1 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.