Kuvaus

Teak 2000 Pehmeäkantinen

Riitta Pasanen-Willberg

Vanhenevan tanssijan problematiikasta dialogisuuteen - koreografin näkökulmasta

Riitta Pasanen-Willberg on 1980-luvun alusta lähtien toiminut tuotteliaana koreografina luoden lukuisia soolo- ja ryhmäteoksia. Teoksista mainittakoon Naisen kyynär (1994), Noppaa heittävät naiset (1995), Lintunen (1996), Kahdeksan jokea (1997), Horse Song (1998), Kolme pientä peikkoa (1998) ja Hiljaisuuksia (1999).

Näiden teosten ja niihin liittyvien tanssinkäytäntöjen tarkastelutapa ja niistä raportointi on ensimmäinen Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen laitoksella valmistunut taiteellispainotteinen tohtorintutkinto. Vanhenevan tanssijan problematiikkaan liittyvä osuus antaa yhden näkökulman ymmärtää tanssikentällä vaikuttavia tekijöitä perinteisen, lääketieteellisen ja ihmistä usein autoritaarisesti kohtelevan ja määrittelevän katsantokannan rinnalle.

Dialogista otetta koreografisessa työskentelyssä korostava osuus käsittelee ajatuksellisia elementtejä, joista on hyötyä niin tanssijan kuin koreografinkin työssä. Raportti tuo esille tanssin ajankohtaisia ilmiöitä ja se on kohdistettu ensisijaisesti tanssialan opiskelijoille ja alan ammattilaisille.

Hakusanoja: Tanssi Koreografia ikä ikääntyminen

Entisen omistajan nimi, ei muita merkintöjä

256 sivua

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 107 vrk 15 h 40 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

8 € Sulkeutuu 107 vrk 15 h 40 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.