Kuvaus

Suvi-Tuuli Porkka ja Tuomo Tenhunen (toim.)

"Ajatukseen työnohjauksen tarpeesta on herätty jo lähes kaikkialla, missä tehdään vaativaa ihmissuhdetyötä vapaaehtoistyönä. Tosiasia on myös, että vapaaehtoistyön vaativuus ja tarve kasvavat jatkuvasti.

Vapaaehtoistyön työnohjauksen erityispiirteitä -kirja tarjoaa monipuolisen katsauksen työnohjauksen maailmaan. Kirjassa avataan perinteisten teemojen lisäksi myös uusia näkökulmia, joiden avulla voidaan kehittää vapaaehtoistyön työnohjauksen laatua.

Kirja on tarkoitettu ensisijaisesti vapaaehtoistyön työnohjaajakoulutuksen oppimateriaaliksi ja tehtävässä jo toimivien työnohjaajien tueksi. Se on hyödyllistä luettavaa myös ammatillisen työnohjaajakoulutuksen ja eri ihmissuhdealojen opiskelijoille. Teoksesta hyötyvät lisäksi ne julkisen ja kolmannen sektorin palkatut työntekijät, joiden tehtäviin vapaaehtoistyön työnohjaus kuuluu.

Vapaaehtoistyön työnohjauksen erityispiirteitä -kirja syntyi Suomen Mielenterveysseuran toteuttaman kolmivuotisen vapaaehtoistyön työnohjaajakoulutuksen lopputyönä. Artikkelien aiheet valikoituivat opiskelijoiden ja kouluttajien oman mielenkiinnon mukaan, mutta niissä haluttiin painottaa vapaaehtoistyön työnohjaukseen liittyviä ilmiöitä ja erityispiirteitä."

 

Mieli. Vapaaehtoistyön työnohjaaja.

Suomen Mielenterveysseura 2015, 1. painos. Pehmeäkantinen.

 

Hivenen kulumaa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 104 vrk 15 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 104 vrk 15 h 7 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.