Kuvaus

Pirkko Karvonen - Helena Siren-Turvanen - Riitta Vuorinen

"Varhaisvuosien liikunta -kirjassa nostetaan esiin ensimmäisten ikävuosien merkitys ja niihin sisältyvät valtavat oppimismahdollisuudet. Tähän kasvun ihmeeseen kuuluvat muun muassa suuri liikkumisen määrä ja tarve, nopeat motorisen kehityksen muutokset sekä pienille tyypillinen tapa oppia uutta. Ne ovat suuria haasteita kaikkialla, missä toimitaan pienten parissa. Leikki ja mielikuvitus on suuri voimavara lasten kehityksessä ja motorisessa oppimisessa. Se on otettu huomioon kirjaa rakennettaessa.

Teos perustuu uusimpaan näkemykseen motorisen kehityksen dynaamisesta luonteesta ja taitojen ja kykyjen jatkuvasta uudelleen rakentumisesta. Kirjassa painotetaan aikuisten merkitystä; heillä on tärkeä tehtävä paitsi lasten liikunnan ohjaamisessa myös ympäristön liikkumismahdollisuuksien rakentamisessa.

Kirjassa korostetaan muun muassa ulkona ja luonnossa liikkumisen merkitystä. Harjoitteet ja käytännön ideat on suunniteltu niin, että ne toimivat myös pienissä tiloissa eivätkä edellytä kallista välineistöä. Aikuisten on usein vaikea ymmärtää, miten yksinkertaisia lasten oppimisen kannalta hyödyllisimmät toiminnot ovat.

Kirja on käytännönläheinen, lapsilähtöinen ja kokonaisvaltainen teos, joka sisältää runsaasti helposti omaksuttavia käytännössä kokeiltuja ideoita ja harjoitteita päiväkotien, perhepäivähoidon, kotien, kerhojen ja lasten neuvoloiden käyttöön. Runsas kuvitus lisää kirjan helppokäyttöisyyttä. Kirja soveltuu myös oppikirjaksi päivähoito- ja terveydenhoitoalojen koulutuksiin." [takakansi]

 

VK-Kustannus Oy 2003, 1. painos. Kovakantinen.

 

Hieman kulumaa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 21 vrk 20 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 21 vrk 20 h 31 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.