Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Väriviallinen 55" Philips 55POS9002/12 Razor Slim OLED Android TV55

Tuotteen tarkempi kuvaus ja tuotekuvat Philipsin kotisivuilla:
https://www.philips.fi/c-p/55POS9002_12/oled-9-series-erittaein-ohut-4k-uhd-oled-android-tv-ambilight-kolmella-sivulla-ja-p5-perfect-kuvajaerjestelmae

TV on ostettu 2018 kesäkuussa.


Värivika näyttäytyy isona läiskänä keskellä näyttöä. Liekö ajan mittaan laitteen korkeahko taustalämpötila vaikuttanut ledien punaisten subledien toimintaan... Jonkin verran näytössä on havaittavissa myös kiinnipalamista, mikä näkyy erityisesti harmaata taustaa vasten tummina pystyraitoina.

Värivika ilmenee erityisen ikävästi punaisen sävyissä, mutta jonkin verran myös keltaisen (koska keltainen sisältää punaista). Esimerkkinä voisi mainita, että mitä keltaisemmat kasvot, niin sitä vihreämmiksi ne näyttävät muuttuvan värivika-alueella. Simpsoneilla ja Salkkareiden Ismo Laitelalla on ajoittain erityisen vihreät naamat... :D

Näyttö on muutoin hyvässä kunnossa, ja sopisi edelleen mainiosti esimerkiksi yrityksen infonäytöksi, tai miksei TV:ksi paremman puutteessa mikäli värivika ei haittaa katsojaa. Sinisen, vihreän ja valkoisen sävyt toimivat näytöllä edelleen kuten kuuluukin. Näytössä ei näyttäisi olevan kuolleita pikseleitä, vain väriviallisia.


Alla kuvia, joista näytön kunnon voi itse kukin todeta.


Toimitus turvallisesti alkuperäisessä laatikossa alkuperäisine tarvikkeineen. Mukaan tulee KAKSI enemmän ja vähemmän kulahtanutta kaukosäädintä. Ostaja järjestää kuljetuksen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
100 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.4.2024 21:49
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.