Kuvaus

Huuto-/ostohinta  yhdestä kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. RUNOKIRJA. 2001 Kariston Pokkaristo-sarja (5. painos). 120-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Runokirja (1997) on ilmestynyt aikaisemmin nimellä Joka kodin runokirja (1994). Kokoelma on kunnianosoitus suomalaisen runouden kirkkaimmille helmille J. L. Runebergista ja Aleksis Kivestä Tommy Tabermanniin. Kirjan parissa runouden ystävä kokee myös uusia lukuelämyksiä. Kirjan 76 runoa on ryhmitelty neljään osastoon: Minä aikana ihminen kauniimpi ois, Elontieni kaunokaisin kukka, Turha ompi taistelo? ja Kummaa unta. Runoilijat mainittujen lisäksi August Ahlqvist-Oksanen, J. H. Erkko, Saima Harmaja, Uuno Kailas, Kaarlo Kramsu, Larin Paraske, Joel Lehtonen, Eino Leino, Henrik Lyra, Alpo Noponen, Juhani Siljo, Edith Södergran sekä muutama tuntemattomaksi jäänyt (runot Jos mun tuttuni tulisi, Kreivin sylissä istunut ja Nätin flikan vieressä…).

 

2. VÄRSSYJÄ: HALUAN MUISTAA SINUA TÄNÄÄN. Toimittanut Taija Mård. 2001 Kariston Pokkaristo-sarja (8. painos). 113-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Värssyjä: Haluan muistaa sinua tänään (1996) -kokoelma sisältää värssyjä: vastasyntyneelle, äidille, isälle, ystävälle, syntymäpäiväsankarille sekä viimeiselle matkalle. Kokoelman värssyt ovat peräisin eri kirjoittajilta alkaen antiikin Aristoteleksesta ja Cicerosta psalmeihin, kansanrunoihin ja muistokirjan värssyihin. Suomalaisia kirjoittajia ovat Hilja Haahti, Immi Hellén, Edith Södergran, Helvi Juvonen, J. L. Runeberg, Aleksis Kivi, Eino Leino, Uuno Kailas ja monet muut, ulkolaisia esimerkiksi Kahlil Gibran, Omar Khaijam, Thomas Moore, William Blake, Sigmund Freud… Läheiset ihmiset ovat parasta elämässämme. Värssyjä-kirja auttaa Sinua välittämään mielessäsi liikkuva ajatus silloin kun haluat onnitella tai muuten muistaa ystävääsi.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 7 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 2 vrk 7 h 45 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.