Tuote on myyty käyttäjälle maharinen hintaan 66 €

Kuvaus

4., korjailtu painos. Blood Ceremony Books, 2012. 134s. Kovakantinen. Muuten uudenveroinen, mutta kannessa on muutama mitätön jälki (ks. kuva).

"'Vasemman käden polku on ainutlaatuinen teos, joka valottaa modernin okkultismin harvemmin käsiteltyjä osa-alueita. Kirja antaa harvinaisen mahdollisuuden vilkaista Setin Temppelin moniulotteiseen filosofiaan ja käytäntöön, olematta silti vaikeasti lähestyttävä. Vasemman käden polku tarjoaa tärkeätä ja asiallista tietoa niin magian harjoittajille, akateemisille tutkijoille, kuin yleisesti asiasta kiinnostuneillekin.'

Kennet Granholm, FT.
Åbo Akademi,Embracing the Dark. The Magic Order of Dragon Rouge - Its Practice in Dark Magic and Meaning Making
Åbo, Åbo Akademi University Press

Tapio Kotkavuori kuuluu julkisuudessa erittäin matalaa profiilia pitään Setin Temppelin papistoon. Hän on myös Temppelin johtavan organisaation, Yhdeksän Neuvoston (Council of Nine) jäsen. Hänen kirjansa sekä herätti palavaa kiinnostusta että kuumensi tunteita jo ennen ilmestymistään. Se olikin kiihkeästi odotettu klassikko jo syntyessään.

Uusi, 4. suomenkielinen painos on korjailtu laitos. Siinä on Kotkavuoren ja tri Aquinon aiempien esipuheiden lisäksi nyt myös Setin Temppelin nykyisen Suomen kontaktihenkilön, Setin pappi Otto Varjosen, ja maassamme hyvin tunnetun uskontojentutkijan, Jussi Sohlbergin esipuheet."

 

hakusanoja: satanismi esoteria setin temppeli set saatananpalvonta saatana okkultismi

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


66 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 26.4.2024 19:56
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.