Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kotivideoiden ja c-kasettien digitointi: VHS, Super-vhs, vhs-c, minidv, hi-8, video8 (eli kasinauha), digital8, 8 mm:n ja 16 mm:n kaitafilmi (8-filmi skannausmenetelmällä ruutu ruudulta, ääniraidallinen super8 onnistuu myös), c-kasetti (äänikasetti) ja avokelanauha. Myös valokuvat, diat, filmit. Tallennus dvd:lle, muistitikulle, muistikortille, puhelimeen tai pilvipalveluun. Teemme myös videoiden editointia (esim otsikot, leikkaukset, elävöittäminen, äänityöt) - pieni editointi kuuluu perushintaan (12e). 

Dvd:lle vai muistitikulle? Muistitikku (mp4-muoto) on parempi, jos haluat tehdä nauhoituksista omatoimisesti muunnelmia tai leikkeitä. DVD (vob-muoto) on videon katselutarkoitukseen ja toimii sekä dvd-soittimessa että tietokoneessa.  Dvd:lle mahtuu noin 2 tunnin pituinen nauhoitus, kun vhs voi olla 3 tunnin pituinen. Tulevaisuutta ajatellen mp4-muoto on parempi.

Kuokkalan digimedia AV, https://www.facebook.com/kuokkalandigimedia

Hakusanat: #digitointi #dvdlle #digivideo #kotivideo #minidv  #videokasetti #c-kasetti #8-nauha #s-vhs #vhs-c #kaitafilmi #kaitafilminskannaus #videoeditointi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


12 €
Ilmoitus on sulkeutunut 6.3.2024 17:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.