Kuvaus

Lelun virallinen nimi: Batman (Viking) ja sarja Legends Of Batman

Reisissä takana lukee: KENNER CE TM (c) 1994 DC COMICS INC. MADE ON CHINA

Korkeus on hivenen yli 12 cm

Kunto on hyvä, mutta toinen lepakon korva on katkennut ja toisesta puuttuu isohko pala. Jalkojen, käsien ja pään nivelet on jämäkät. Ainut löysempi on tuo oikean käden ranteen nivel. Olettaisin sen olevan tarkoituksella löysempi kun figuurissa on toiminto. Kun yläkroppaa vääntää vastapäivään ja päästää irti niin yläkroppa heilahtaa myötäpäivään jousen avulla. Näyttää kuin Lepakkomies heittäisi jotakin ehkä kilven kädestään jos sellainen olisi tallessa. Puuttuu kilpi, kirves ja selkään tuleva viitta.

 

Maalin kulumaa on pään oranssissa osassa.

 

HOX! HOX! Samalla yhdella postikululla saa postitettua useamman tuotteen. Jos kirjelähetyksissä painorajat ei ylity ja jos suuremmissa pakettilähetyksissä kaikki mahtuu samaan pakettiin. Jos ei mahdu niin yleensä pitää laittaa kirjeissä toinen (2,10e) postimerkki tai paketeissa pitää siirtyä isompaa laatikkoon jolloin pitää ostajan maksaa vain muutama euro lisää jos hän jo kerkesi maksaa pienemmän paketin toimituskulut.

 

Hakusanoja: Batman Lepakkomies dc batman lepakko lepakkomies lelu figu figuuri leikki lelu toy toys figure dc detective comics 1990 luku viking wiking 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 9 vrk 19 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,50 € Sulkeutuu 9 vrk 19 h 12 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.