Kuvaus

Viimeiseen Pisaraan  (DVD)   Alkuperäisnimi:   Enough

Rankkaa duunia tekevä tarjoilijatar Slim (JENNIFER LOPEZ, Mieletön juttu) luulee onnensa kääntyneen, kun hän menee naimisiin komean ja varakkaan Mitchin kanssa. Hurmaava Mitch (BILLY CAMPBELL, tv-sarja Vielä kerran) on Slimin unelmasulhanen, mutta aviomiehenä hänessä on paljon toivomisen varaa. Ensimmäisen lapsen syntymän jälkeen pariskunnan täydellinen elämä alkaa rakoilla pahan kerran. Mitchin pimeä puoli paljastuu hitaasti mutta varmasti. Tyrannimainen, itsekeskeinen mies on julman mustasukkainen samaan aikaan, kun itse seikkailee avioliiton ulkopuolella. Slim pelkää väkivaltaista miestään niin, että lähtee pakomatkalle pienen tyttärensä kanssa.

Demoninen aviomies ei kuitenkaan jätä asiaa sikseen. Mitch palkkaa väkeä etsimään karkulaisia, jotka ovat pakotettuja elämään alituisen kauhun vallassa. Mitch on manipulatiivisen vallankäytön mestari, jolla on vaikutusvaltaisia ystäviä joka puolella. Slimin yritys omaksua uusi henkilöllisyys ei auta. Nurkkaan ahdistettu nuori äiti ei lopulta voi enää juosta ? on tullut aika taistella. Slim aikoo näyttää vainoojalleen, että mies on ylittänyt rajan!

Ekstrat: Kommenttiraita, Poistettuja kohtauksia, Erikoiskoosteita, Filmografioita, Making of-koosteen, Jennifer Lopezin "Alive" -musiikkivideon, Trailereita

Ensiesitysvuosi: 2002

Ohjaus
Michael Apted

Käsikirjoitus
Nicholas Kazan

Näyttelijät
Jennifer Lopez
Billy Campbell
Dan Futterman
Juliette Lewis
Noah Wyle
Fred Ward

Kesto: 110 min

Tekstitys: Suomi, Ruotsi

K-15

Suomijulkaisu

2x DVD / Blu-Ray elokuvaa Yksillä Toimituskuluilla. ( Katso myös muut myytävät kohteeni.)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 112 vrk 1 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

14,90 € Sulkeutuu 112 vrk 1 h 25 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.