Kuvaus

Viking pinkit lenkkarit, tarrakiinnitys kahdella tarralla. Nämä olivat käytössä kesällä ja alkusyksystä ja luulin koko ajan, että olisivat Goretex-versiot, mutta kengissä ei missään lue mitään Goretexiin, Gtx tm. viittavaa. Parasta lienee sanoa, että nämä EIVÄT ole Goretex. Materiaali on kangasta ja ehkä mahdollisesti nahkaa.   

Koko 35, pohjallisen mitta muotoillun pohjallisen "kantakupista" kärkeen on n. 22 cm, ehkä muutaman millin yli 22, ihan koko pohjallisen mitta n. 23 cm. Kantapää tulee suunnilleen tuohon kantakupin lopun kohdalle eli parempi katsoa tuota n. 22 cm sisämittaa. Muistaakseni olivat käytössä samaan aikaan, kun muissa kengissä meni koko 34. 

Yhden lapsen arjessa käyttämät, käyttökelpoiset seuraavalle ainakin varakengiksi, rymyleikkeihin tm., tarrat pitää. Näissä on kauttaaltaan tummentumaa vaaleissa pohjan osissa ja vaaleissa sisäpuolen kangasosissa, pinkissä materiaalissa on tummentumaa ja pari kulumakohtaa, samoin kärjissä on tummetumaa ja pari kulumakohtaa. 

 

 

 

 

hakusanat ikeakengät34.3.34 vk-kengät kengät välikauteen vikingit tarra tarrakengät lenkkarit tarranilkkurit nilkkuri nilkkurit 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 55 vrk 1 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 55 vrk 1 h 25 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.