Kuvaus

Vegaanisesta turkiksesta valmistetut pörröpeitot LahjaShopista! Sisusta tyylillä pörröpeiton avulla, joka on erittäin kaunis ja lämmittävä päiväpeite. Pörröinen peitto on erittäin ihana erityisesti syksy- ja talviaikana. Laadukkaista materiaaleista valmistettu, myrkytön.

Tsekkaa kaikki värimallit, koot ja hinnat täältä ja maksu sen mukaan huudettaessa!

Sopii sohville, sängylle, nojatuoliin tai vaikka lattialle. Tee sohvasta ja sängystäsi entistäkin houkuttelevampi ja rentouttavampi paikka. Pörröisen peiton avulla pysyt lämpimänä ja sisustat sen aivan uudelle tasolle. Mukava ja pehmeä peitto on valmistettu 100% polyesteristä ja tarjoaa saman kokemuksen kuin makaisit pilvien päällä. Rentoudu ja rauhoitu tuotteen avulla. Tarjoamme kauniita värejä, pörröpeitto on upea lahjaidea. Lapset & Lemmikit tykkäävät siitä myös, sillä materiaali on ihoystävällinen ja rauhoittavan tuntuinen.

erittäin pehmeä torkkupeitto - päiväpeite lahjashop

Materiaali: coralli-fleece 100%, pohja 100% polyesteria - valmistettu vastuullisesti Aasiassa - pesuohje kiinni tuotteessa (voidaan pestä koneessa) 

Karvat n. 3,5mm - tarjolla kolmea eri kokoa. Pidätämme oikeuden 1-5cm kokoeroihin ja pieniin värivaihteluihin eri valossa, koska tuotteet valmistetaan käsin laadun takaamiseksi. Tarkista koko ennen tilaamista. Tästä kaikkien aikojen paras päiväpeite ja torkkupeitto! 

pörröinen peitto lahjashop - coral fleece peitto - pehmeä pörröpeitto netistä

Tuotekuvissa 160 x 195cm

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 53 vrk 16 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.