Kuvaus

Vörå (Vöyri) Norrvalla  - vanha matkailuviiri. Klikkaa kuva isommaksi, tuote myydään kuvan mukaisena ja kuvan osoittamassa kunnossa. 

Skannauksessa värit eivät toistu luonnollisen kirkkaina.

  • Koko: noin (K) 30,0 cm x (L) 19,5 cm. 
  • Arvion mukaan 70-luvun alusta.

Vöyri (ruots. Vörå) on Suomen kunta, joka sijaitsee Pohjanmaan maakunnassa. Kunnassa asuu 6 729 ihmistä,  ja sen pinta-ala on 1 499,91 km², josta 9,35 km² on sisävesistöjä. Väestötiheys on 8,61 asukasta/km². Vöyrin naapurikunnat ovat Isokyrö, Kauhava, Mustasaari, Uusikaarlepyy ja Vaasa.

Kunta on kaksikielinen, 82,5 prosenttia asukkaista puhuu äidinkielenään ruotsia ja 12,5 prosenttia suomea. Vöyrillä on oma suomenruotsin murteensa.

Nykyinen Vöyrin kunta perustettiin vuonna 2011 Vöyri-Maksamaan ja Oravaisten kuntaliitoksessa. Vöyri-Maksamaan kunta oli syntynyt vuonna 2007, kun siihenastiset Vöyri ja Maksamaa liittyivät yhteen.

Maksutapa; huuto suoraan tililleni + 3,00 € lähetyskuluihin tilisiirtona/Mobilepay, noutaessa myös käteisellä. Huom! En toimita postiennakolla.

 

 

Hakusanat; Suomi Finland Finsk SF kotimainen suomalainen kotimaan matkailu matkamuisto vintage keräily vanha matkailuviiri flag kangas souvenir souvenier recuerdo ricordo Souvenir Patygmärken nostalgia nostalginen Pohjanmaa Österbotten Vörå Vöyri ruotsinkielinen kaksikielinen viiri

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 107 vrk 3 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 107 vrk 3 h 5 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.