Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  CD-levystä.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!
 

 

1. Vox Aurea: LORULAILEE. Vox Aurea johtajana Pekka Kostiainen. 1996 Alba Records Oy, Kostiainen conducts Kostiainen 2. CD-levy muovikotelossa. 16-sivuisessa kansilehtisessä laulujen sanat.

1. Pyhän Franciscus Assisilaisen rukous (5:42)
2. Lorulailee (7:27)
3. Kiurun tie (3:29)
4. Tikanpolkka (2:49)
5. Satakieli (3:32)
6. Menninkäisen kuutamotanssit (3:46)
7. Hiihtojuustoa syönyt lehmä tuli hieman levottomaksi (1:20)
8. Jaakobin pojat (3:12)
9. Revontulet (8:25)
10. Pah' on olla paimenessa I (4:17)
11. Pah' on olla paimenessa II (5:15)

Säveltäjä ja kuoronjohtaja Pekka Kostiainen tunnetaan parhaiten kuoromusiikin säveltäjänä. Tällä toisella Kostiainen conducts Kostiainen -levyllä Vox Aurea, Jyväskylän musiikkiluokkien lapsikuoro, esittää 11 laulua.

 

2. Pekka Kostiainen: TUHAT KERTAA TUHAT VUOTTA. Vox Aurea johtajana Pekka Kostiainen. 2008 Alba Records Oy, Kostiainen conducts Kostiainen 6. CD-levy muovikotelossa. 20-sivuisessa kansilehtisessä laulujen sanat.

1. 1000x1000 vuotta (Lauri Viita: Luominen)
2. Suomen äideille (Ilpo Tiihonen)
3. There was... 8 nonsense songs (Edward Lear 1812-1888, suom. Timo Ruottinen)
4. Lohi ui ohi (Särki, Ankerias ei ole mikää kyy, Ahven, Lohi ui, Kampelavalssi, Tuoreimmat kalat) (Jukka Itkonen)
5. Soi Jumalalle (Kaija Pispa)
6. Opeta meille luomista (Kaija Pispa)
7. Miksi en laulaisi? -sarja: Tupa on täynnä tuppisuita, Miksi en laulaisi, Jos ma laululle rupean, Viel´on virttä teossani (Kanteletar)
8. Adagia - mietelmiä (viisi latinalaista mietelmää)
9. Maalaiskissan salainen kalainen haave (Jukka Itkonen)
10. Kehtolaulu (Kanteletar)
11. Väinämöisen perintö (Kalevala)

Säveltäjä ja kuoronjohtaja Pekka Kostiainen tunnetaan parhaiten kuoromusiikin säveltäjänä. Tällä kuudennella Kostiainen conducts Kostiainen -levyllä Vox Aurea, Jyväskylän musiikkiluokkien lapsikuoro, esittää 30 laulua.
Tasalaatuiset, parin minuutin pätkistä rakentuvat kuorosarjat tuntuvat suoltuvan Kostiaiselta täysin pakottomasti, ja mikä tärkeintä, jokaisessa pikkukappaleessa kuuluu selvä koukku, persoonallinen ja kantava idea. Kun Kostiaisen omat kuorot esiintyvät, syntyy sitä paitsi mielikuva, että teoksia on yhtä hauska laulaa kuin kuunnella. Tällä levyllä laulaa jyväskyläläinen Vox Aurea, maamme paras lapsikuoro, jonka mahdollisuudet Kostiainen tuntee täydellisesti. Sävelkieli vaihtelee tutusti vapaatonaalisesta etnisen kautta perinteiseen, ja kertaakaan ei tunnu, että Kostiainen joutuisi jollain tavalla mukautumaan lasten osaamiseen. Vox Aurea selvittää jopa hurjat ja hauskat Kahdeksan hölynpölylaulua näytöstyyliin, tosin englantia voisi ääntää ponnekkaamminkin. Oma suosikkini levyllä on Adagia, jonka viisi latinankielistä mietelmää Kostiainen kuvittaa lämpimällä huumorilla. Huumori ja hulluttelu ovat muutenkin levyn tunnuspiirteitä, etenkin Jukka Itkosen teksteissä, mutta sijansa on myös hiljentymisellä, kehtolauluilla ja Kalevala-perinteellä. Oli tunnelma mikä hyvänsä, Vox Aurea kuulostaa nimensä mukaisesti kultaiselta.” - Toimittaja Kare Eskola, YLE 1 / Uudet levyt 1.5.2008

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 19 vrk 1 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 19 vrk 1 h 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.