Tuote on myyty käyttäjälle Sebuu32 hintaan 39,01 €

Kuvaus

Uudenveroisessa kunnossa oleva PS4 VR AIM Controller Aseohjain + Bravo Team VR & DOOM K-18 VR Ase Pelit, noudettavissa sovitusti Uudestakaupungista tai postitus hinnaston mukaisesti.

Lisätty 14.4.2024 0:58

DOOM® VFR vie sarjalle tutun nopeatempoisen ja brutaalin toiminnan virtuaalitodellisuuteen. Taitosi laitetaan koetukselle kiivaissa taisteluissa ja haastavissa pulmissa UAC:n Marsin laitoksessa sekä Helvetin syövereissä. Ohjaa kyberneettistä selviytyjää, jonka UAC on lähettänyt taistelemaan demoniarmeijaa vastaan, ylläpitämään järjestystä ja estämään tuhoisia toimintahäiriöitä Marsin laitoksella. Tuhoa demonilaumoja samalla kun tutkit ja vuorovaikutat DOOMin vieraassa maailmassa täysin uudella tavalla.

Pelin tapahtumat alkavat pian sen jälkeen, kun UAC:n marsilainen tutkimuskeskus joutui demonihyökkäyksen kohteeksi, ja olet ainoa joka selvisi hyökkäyksestä – kunnes kuolema löysi sinut. Tietoisuutesi siirretään osana erittäin salaista UAC:n varasuunnitelmaa keinotekoiseen aivomassaan. Toimintaprotokollasi: palauttaa toimintavakaus ja pysäyttää vyöryvä demoniaalto keinolla millä hyvänsä.

Lisätty 14.4.2024 1:02

BRAVO TEAM VR

Tunne taistelun polte adrenaliinipitoisella taipaleella, joka on täynnä intensiivisiä taisteluita ja taktista tiimityöskentelyä.

• Osu kohteisiisi tappavalla tarkkuudella käyttämällä PlayStation®VR-tähtäinohjainta.
• Astu urbaanille sota-alueelle ja koe jokainen räjähdys vihollislinjojen takana käytävissä intensiivisissä sissitaisteluissa.
• Koe taistelun tuntu ja hanki itsellesi etu yksikön taktiikoita suunnittelemalla.
• Nappaa voitto viime hetkellä mukautumalla vaihtuviin tilanteisiin, sillä jokainen ase tarjoaa uusia mahdollisuuksia taistelussa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
39,01 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.4.2024 22:15
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
15.4. klo 12:18

Samat riskithän ne on Suomen sisälläkin lähetettäessä :)

muokattu 15.4. klo 14:41

No, oikeassa olet, mutta helpoissa ja luotettavissa huutopaketeissa nyt pysytään.

15.4. klo 9:54

Voitko vastata?

13.4. klo 23:02

Voitko lähettää Viroon Postin kanssa 13,9 eurolla?

https://www.posti.fi/fi/henkiloille/laheta/paketit-ulkomaille
Baltia
M 19 x 36 x 60 cm 13,90 €

15.4. klo 10:28

Hei, valitettavasti en ulkomaille lähetä, ettei paketti matkalla katoa tai rikkoonnu, liikaa riskitekijöitä, postilla tai Matkahuollolla suomen rajojen sisällä, pahoittelut!