Kuvaus

Tanskalaisen Walther & Co piensisustusmerkin sydän, joka on tehty valkoisista napeista, yläosassa koristeena messinginvärisestä rautalangasta sydän, metallinen pikkusydän sekä alumiinin värinen laatta jossa W -kirjain, ripustustamiseen on yläosassa messingin värinen rautalankalenkki. Napit on kiinnitetty toisiinsa rautalangalla ja sydäntä voi hienosäätää haluamaansa muotoon, samoin ripustuslenkkiä voi muotoilla sopivaan muotoon. Sydämen leveys ja korkeus noin 18 cm + ripustuslenkki. Sopii koristeeksi esim. oveen tai seinälle. 

Tämän tyyli on maalaisromanttisen rosoinen, sydämen muoto ei ihan täydellisen symmetrinen ja on vähän tällainen ihanan hömppä. Ei mielestäni mitään varsinaista käytön jälkeä, ollut vuode, pari sisällä seinällä roikkumassa. Metallisosat saattaa olla käytössä tummuneet tai sitten olivat uutenakin jo tuollaiset, ei kiiltävät.     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hakusanat senkkkkki tanskalainen tanska koriste-esine ovikoriste oveen ovi nappi maalais romanttinen maalaisromanttinen house doctor bloomingville tine k tinek boheemi boho 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 58 vrk 3 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 58 vrk 3 h 46 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.