Kuvaus

Kyseessä on julkaisijalta/valmistajalta loppuunmyyty suomijulkaisu (= tätä ei enää saa lisää tilattua).

Luc Besson on käsikirjoittanut ja tuottanut vauhdikkaan komediallisen toimintaelokuvan, jonka pääosassa nähdään luottomies Jean Reno. Reno esittää Hubertia, ranskalaista kovan linjan poliisia, joka päätyy jäähylle astuessaan ylempiensä varpaille. Kun Hubert sitten saa kuulla, että hänen vanha rakkautensa Miko on kuollut, mies ei epäröi hetkeäkään. Hän matkaa Tokioon perehtymään tapaukseen.

Japanissa Hubert tapaa Mikon 19-vuotiaan tyttären Yumin, jonka isä hän sattuu olemaan. Yumi on paria päivää vaille täysi-ikäinen, joten vastuu villin teini-ikäisen kasvatuksesta siirtyy nyt hetkeksi Hubertin miehekkäille hartioille. Jo Yumin maratonia muistuttavat shoppailutottumukset uuvuttavat isukin, mutta ei siinä kaikki: myös lauma Yakuzan, japanilaisen mafian, gangstereita on tytön kannoilla.

Konnat haluavat päästä käsiksi miljooniin ja Yumi on avain rikkauksia tavoiteltaessa. Hubert yrittää suojella tytärtään kaikin keinoin apunaan sangen tomera kollega Maurice (Michel Muller) – samaan aikaan kun isäpappa nuijii hämärämiehiä kanveesiin, tyttärellä ei tietenkään ole aavistustakaan siitä, että hän on vaarassa. Ellei siksi lasketa kultakortin luottorajan ylittymistä… 

Wasabi tarjoilee aimo annoksen dynaamista huumoria ja toimintaa sekä ällistyttää uskomattoman herkullisella isä-tytär -suhteen kuvauksella! 

Ohjaus: Gerard Krawczyk

Käsikirjoitus: Luc Besson

Pääosissa: Jean Reno, Michel Muller, Ryoko Hirosue, Carole Bouquet

Valmistumisvuosi: 2001

Kesto: 1 h 30 min

Kuva: Anamorphic Widescreen 2.35:1

Ääni: Englanti - Dolby Digital 2.0

Tekstitys: Suomi, ruotsi

Kotelon kansien kieli: Suomi 

Alue: 2 (eurooppa)

2 filmiä yksillä toimituskuluilla

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 36 vrk 3 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9,90 € Sulkeutuu 36 vrk 3 h 47 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.