Kuvaus

Family Meeting on kokkolalaisen Wentus Blues Bandin 20-vuotispäivien kunniaksi tehty musiikkidokumenttielokuva, jonka on käsikirjoittanut ja ohjannut Heikki Kossi. Elokuvasta on julkaistu DVD-video vuonna 2007 ja musiikkiäänitteen on julkaissut Bluelight Records.

Wentus Blues Bandin 20-vuotisjuhlakonsertti järjestettiin 16. syyskuuta 2006 Helsingin Aleksanterin teatterissa. Konsertissa mukana on useita yhtyeen yhteistyökumppaneita vuosien varrelta. Yhdysvalloista ovat mukana vanhemman polven bluesmuusikot Lazy LesterEddie KirklandLouisiana Red, heidän oppipoikansa Kim Wilson ja Omar Dykes sekä nuorimmaisena Barrence Whitfield. Englannista on saapunut kitaristilegenda Mick TaylorRuotsalaista bluesosaamista edustavat Sven ZetterbergClas Yngström sekä Tore Berglund. Lisäksi elokuvan alussa tavataan nuoremman polven blueslaulaja ja kitaristi Eric Bibb, joka oli jälleen saapunut Suomeen konsertoimaan WBB:n kanssa. Bibb ei esiinny itse juhlakonsertissa, vaan ainoastaan WBB:n treenikämpällä. Lisäksi hänet nähdään YLE Radio Keski-Pohjanmaanstudiossa, jossa häntä haastattelee Ismo Vähäsarja. WBB:n treenikämpällä olevista julisteista selviää, että tulevien juhlavieraiden lisäksi yhtye on esiintynyt muun muassa Duke Robillard and the Pleasure Kingsien kanssa.

Elokuvan alaotsikkona on "Play what you feel, feel what you play", joka on elokuvassa Lazy Lesterin aforistinen kommentti.


v. 2007, mokul filmi, 84min

uusi/muoveissa

ostaja maksaa postimaksut 3,5 euroa

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 104 vrk 15 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 104 vrk 15 h 21 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.