Kuvaus

Mario Party 9 on NDCUBE:n kehittämä ja Nintendon julkaisema Mario Party -pelisarjan yhdestoista osa. Peli julkaistiin maaliskuussa 2012 Wiille. Peli on järjestyksessään sekä sarjan toinen että viimeinen peli, joka on julkaistu Wiille.

Vaikka Mario Party 9 sisältääkin samanlaisuuksia edeltäjistä, se sisältää runsaasti uutta. Yhtenä merkittävänä uutena asiana on se että tällä kertaa hahmot eivät liiku jaloin ympäri pelilautaa, vaan jokainen hahmo matkustaa tasomaisen pelilaudan läpi jollain kulkuneuvolla, esimerkiksi ”Toad Villagessa” avoautolla ja ”Bob-Omb Factoryssä” nelijalkaisella robotilla. Tällä kertaa hahmot eivät kerää tavallisia tähtiä, vaan Mini Star -tähtiä, joita aina pelilaudan päätteeksi eniten saanut voittaa koko kilpailun ja saa palkinnoksi edeltäjissä keräilyesineenä käytetyn Star-tähden. Monet pelilaudat sisältävät kuitenkin myös Mini Ztar -tähtiä jotka puolestaan menettävät hahmolta Mini Star -tähtiä, nämä on suunniteltu muistuttamaan edeltäjissä tähtiä vähentäneitä Ztar-tähtiä.

Tässä pelissä pelaaja ei myöskään voi saada tai menettää kolikoita, vaan jos hahmo joutuu omalla vuorollaan kulkuneuvon kanssa siniseen ruutuun, hän saa joko avusteen tai ” Free-For-All-Minigame” -minipelin. Jokainen lauta sisältää edeltäjistä tuttuja Bowser Time -ruutuja, joissa tapahtuu jotain pahamaineista kuten sitä että kaikki hahmot joutuvat pelaamaan minipelin, jossa minipelin hävinnyt tai viimeiseksi tullut hahmo voittaa ja sitä että pelaaja joutuu antamaan määrätyn määrän viimeisenä olevalle hahmolle Mini Stareja. Uusiin ruutuihin kuuluu myös Taaksemenoruutu, jossa kulkuneuvo menee arpakuutiosta tulevan summan verran ruutuja taaksepäin. Jokainen lauta sisältää myös edeltäjistä tuttuja Happening-ruutuja joissa tapahtuu aina jotain hyvää tai huonoa, esimerkiksi Bob-omb Factoryssä jos joutuu johonkin muutamista tietyistä Happening-ruuduista, lentää Bob-omb kulkuneuvon keulaan joka aloittaa edettävien ruutujen tahtiin menevän laskennan ja se kenen vuorolla laskenta tulee loppuun menettää Mini Stareja Bob-ombin räjähdyksestä.

Jokaisella pelilaudalla kohdataan kahdesti pomovastus, ensin kohdataan Bowser Jr. ja sen taisteluun laittama vastus laudan puolessa välissä ja koko laudan lopussa puolestaan Bowser ja sen laittama vastus. Tässä pelissä on edeltäjien tapaan tarinatila (Solo Mode) jossa läpäistään eri pelilautoja juonen mukaisesti. Tämä peli sisältää Single-moodin lisäksi edeltäjistä tutun moninpelitilan ja minipelitilan, joista jälkimmäisessä voi pelata avattuja minipelejä. Pelissä on myös Museotila, jossa voi ostaa edeltäjän tapaan käydyistä otteluista saaduilla Carnival Card -korteilla erilaisia figuureita, hahmojen ääniefektejä ja paljon muuta.

Katso myös muut kohteeni! Image result for clipart

Löytyy paljon videopelejä uutta, vanhaa, retroa, tulevaa, käsikonsolia, tietokonetta:

Nintendo

Virtual Boy/Gameboy/Color/Advance/Ds/3ds/Lite/Dsi

Nes/Snes/Saturn/N64/Famicom/Gamecube/Wii/WiiU/Switch

Xbox

Xbox360/Xbox One/X/Elite

Playstation

Ps1/Psx/Ps2/Ps3/Ps4/Ps Vr

PC

Windows/Microsoft/Apple/Sony/Samsung

Elokuvia:

Lasten, Draama, Toiminta, Kauhu, Tieteiselokuva, Sci-fi, Komedia, Erotiikka, Anime, Dokumentti, Kotimainen, Ulkomainen

Kirjoja:

Bestselleri, Uutuus, Vanha, Koulu, Aku Ankka, Dekkari, Trilleri, Elämänkerta, Muistelma, Historia, Musiikki, Seksi, Ruoka, Juoma, Manga, Psykologia, Terveys

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 9 vrk 19 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

75 € Sulkeutuu 9 vrk 19 h 34 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.