Kuvaus

Kuvien DVD suomeksi tekstitettynä ja suomikansin

 

Othello (DVD) uusi ja muoveissa

Ylennettäisiinkö joku muu luutnantiksi? Vain Jagon kuolleen ruumiin yli! Ja monien muidenkin kuolleiden ruumiiden ylitse, erityisesti niiden, jotka ovat kietoutuneet Jagon kostojuoneen.

Mustasukkaisuutta, intohimoa, väärään henkilöön kohdistuvaa luottamusta: Shakespearen kiihkeän tragedian teemat maustavat tätä tuoretta Othello-tulkintaa käsikirjoittaja-ohjaaja Oliver Parkerilta.

Kenneth Branagh (Jago), Irene Jacob (Desdemona) ja Laurence Fishburne (nimiroolissa soturina, joka hallitsi armeijoita, mutta ei omaa sydäntään) esittävät päärooleja tässä tarinassa, joka sijoittuu renessanssin Venetsiaan - mutta joka kuuluu kaikille ajanjaksoille.

Mauri, joka "ei rakastanut viisaasti, vaan liian hyvin" kiinnittää huomion nyt ja tulevien sukupolvien aikana tässä versiossa, joka on sekä näytelty että tehty sekä viisaasti että hyvin.

Ohjaus: Oliver Parker

Käsikirjoitus: William Shakespeare, Oliver Parker

Pääosissa: Laurence Fishburne, Irène Jacob, Kenneth Branagh, Nathaniel Parker, Michael Maloney, Anna Patrick, Nicholas Farrell, Indra Ové, Michael Sheen, André Oumansky

Valmistusvuosi: 1995

Kesto: 1 h 58 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 15 vrk 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

49,90 € Sulkeutuu 15 vrk 50 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.