Kuvaus

Tässä tarjolla uusi Wilsonin ULTRACLUB Collection  -pusero, jonka koko on L. Tarkemmat mitat: vaatteen pituus niskasta helmaan 61 cm, hartian leveys 61 cm, kainalon ympärys 128 cm. Hoito-ohjeet vaatteessa. Vaatteen materiaali on polyesteriä ja päällystetty polyuretaanilla. Vuori on 100 % nailonia. Vaatteen neulesosat eli  helman resori ja kaula-aukon reunus ovat 100 % polyesteriä. Valmistusmaa Omanin sulttaanikunta. Erinomainen tuulisessa golfsäässä. Käyttämätön.

Maksu toimituskuluineen (edullisin on matkahuoltopakettina 6,85 euroa) tilille, ja paketti lähtee pikaisesti matkaan. Noutokin käy erikseen sovittavana ajankohtana Tuusulan keskustasta...

Katso muutkin myyntikohteeni, miesten paitoja, puseroita ja solmioita, naisten sekä nuorten vaatteita, käsi- ym. laukkuja, alusvaatteita, asusteita, huiveja, nahkavöitä, miesten ja naisten kenkiä, kodin käyttöesineitä, koriste-esineitä, tauluja, mattoja, värillistä lasia, kirkasta lasia, keramiikkaa, kupariesineitä, erilaisia keräilykohteita, säilöntäastioita, kaulakoruja, pitsi- ym. pöytäliinoja. Yhdistelen postituksia.

haku pallopelit golf

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
20 €
Sulkeutuu 10 h 57 min 32 s
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 20 € Sulkeutuu 10 h 57 min 32 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.