Tuote on myyty käyttäjälle ojis491 hintaan 1,90 €

Kuvaus

Kuvien hyväkuntoinen dvd. Classic Hong Kong Collection.

Vakioteksti: Kaikissa myynnissä olevissa elokuvissani on suomenkielinen tekstitys jos ei muuta ole mainittu. Kaikki elokuvat on myös naarmuttomia, jos ei muuta ole mainittu. Pääosin elokuvat on uudenveroisia, laitan kuitenkin pääsääntöisesti kuntoluokaksi hyvän, varmuuden vuoksi.

Nouto onnistuu, tarvittaessa postitan, ostajalle postikulut. Huuda useampi kohde niin säästät postikuluissa. Yhdistelen aina huudot ja esim. 6,90 eur postikululla tuleekin jo peräti 28 kpl normaalipaksuista dvd:tä!

-----

Ohjaus Sammo Hung pääosissa Sammo Hung ja Jackie Chan.

Viisi kaverusta tapaa vankilassa ja ystävystyvät saman tien. Päästyään vapauteen he vannovat saman tien pysyvänsä lainkuuliaisina. Ja jumalat tietävät, miten he sitä yrittävätkin! He perustavat jopa siivousfirman elättääkseen itsensä. Mutta mitä rehellisempiä heistä tulee, sitä enemmän pieleen asiat alkavat mennä... Vaikka eihän se ole heidän vikansa, että he saavat siivoustyön mafiapomon päämajasta, ja että hänen rahanväärennösmuottinsa ajautuvat heidän autoonsa aiheuttaen suuren jengisodan. Eivätkä he mahda mitään sille, että he joutuvat mafiapomon cocktail kutsuille ja aiheuttavat mellakan sytyttämällä paikan tuleen ja potkimalla koko talon kappaleiksi kauheimmilla kung fu potkuilla miesmuistiin. Hehän vain haluavat olla lainkuuliaisia ja päästä treffeille mafiapomon kauniin tyttären kanssa. Asiaa on niin vaikeaa selittää, että on parempi jos katsot leffan itse!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


1,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.4.2024 1:53
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.