Kuvaus

Kaikista PSP:n julkaisupeleista WipEout Pure on ehka odotetuin. Odotus on lisaksi taysin oikeutettua: tarjolla on maineikas tausta, hammastyttava grafiikka, huippuluokan soundtrack seka mahdollisuus kasvattaa pelin antia ladattavalla PSP Downloads -sisallolla. Vuoteen 2197 sijoittuvassa pelissa ohjataan lukuisia leijualuksia, joista jokainen kuuluu nopeimpiin peleissa koskaan nahtyihin kulkupeleihin.

WipEout Pure erottuu massasta juuri yhdistelmalla laadukasta ja kiehtovaa sisaltoa ja omintakeista visuaalista ilmetta. Kaikki pelin radat ovat yksilollisia ja loistavasti suunniteltuja herkkupaloja, aivan alusta loppuun. Avausrata on rannikolle sijoittuva reitti, joka sukeltaa valilla merenpinnan alle huimien nakymien pariin, ja viimeinen kisa kaydaan valtavassa rakennelmassa, joka on ripustettu pilvien ylapuolelle.

Toinen WipEout-sarjan tavaramerkeista - pelin musiikki - kotiutuu sekin PSP:lle todella tyylikkaasti. Toimintaa saestaa jalleen kerran valikoima nykyhetken parasta elektronista musiikkia (Paul Hartnoll, Royksopp, Aphex Twin ja Stanton Warriors - vain muutamia mainitaksemme).


Playstation Portable
Pelaajien lukumaara: 1-8
Ikaraja: 3 vuotta
Levyjen lukumaara: 1
Pakkaus: Keep-Case
Kansien kieli: Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja
Pelin kieli: Englanti


Tuote on uusi, avattu vaan muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


8,55 €
Sulkeutuu 62 vrk 7 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8,55 € Sulkeutuu 62 vrk 7 h 18 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.